Maple Story Jak zacząć

Tak jak w temacie , nigdy nie grałem w tą gre , a już mi się ściąga. I teraz pytanie , jaki świat najlepszy [gdzie najwiecej polaków] i jaka profesja najlepsza do expa i ogólnie szukam poradnika co potem , jakie staty rozdawać , jakie umki , jaki job.Z góry dziękuje

Kardia. Luminous bardzo ładnie sobie z expieniem radzi i nie jest trudny. Wszystko znajdziesz na basilmarket.com

Moze kaiser by się nadał nie żre many tyle i ma leczenie ze skilli

Kaiser ma wolniejszy, co nie znaczy wolny, exp od Lumi, ale jest bardzooooo dobry na bosy.

czy na lapku z prockiem 1.8GHz i 4gb wejdzie i kartą graficzną amd radeon hd 7340

A i jeszcze jedno , wiecie jak naprawić to The connection to the server has ended. Please try again later. Bo ogólnie mam ten error gdy chce się zalogować. Tzn , wpisuje swoje dane do logowania , i gdy klikne loguj to kasuje mi hasło , wpisuje jeszcze raz , wtedy to samo i za 4 razem niby się loguje ale wywala do pulpitu i wyskakuje ten error. Kolega mówił , że tak to jest z nowymi kontami i trzeba odczekać z 1dzień , natomiast na innych forach piszę coś o hackshield . Nie wiem o co chodzi. Pomóżcie.

Z tego co pamiętam, to ja miałem cos podobnego i odczekanie cos kolo dnia pomoglo

h

hmm widze ze od ostatniego czasu jak grałem, dodali sporo innych ciekawych klas,

może skusze sie na gre demonem albo samurajem

No ok , zobaczymy nad tym odczekaniem.

Na wszelki wypadek upewnij się, że ściągnąłeś wersję EU, bo my - Europejczycy, nie możemy grać na Amerykańskich serwerach.

Jeżeli masz avasta, to przez to. Coś się mi też gryzł z maplem.

Ogólnie mam Europe MapleStory , antyvirusa mam Avire ale inactiv , ale ciekawi mnie , że to bardziej wygląda na coś z kontem bo gdy próbuje się zalogować to 3 razy mi hasło usuwa bez żadnego komunikatu a następnie przy 4 razie wywala do pulpitu z tamtym powiadomieniem co wyżej napisałem.

Tak jak w temacie , nigdy nie grałem w tą gre , a już mi się ściąga. I teraz pytanie , jaki świat najlepszy [gdzie najwiecej polaków] i jaka profesja najlepsza do expa i ogólnie szukam poradnika co potem , jakie staty rozdawać , jakie umki , jaki job.Z góry dziękuje