Jaka waszym zdaniem jest postac ktora expi sie najwygodniej solo ( duzo atakow AoE ) i najszybciej?
Albo ktora polecicie na pvp?
Jak wgl z populacja w tej grze?
Na jakim serwie najlepiej zaczac gre?
Maple story OP klasa
(EUROPE)
1. Wszystkie oprócz klas explorera i Mechanic, Battle mage, Wild Hunter, Aran, (moim zdaniem). Ogólnie zasada jest czym nowsza postać tym bardziej OP do pewnego momentu (jakiegoś patcha).
2. Na EU PVP nie istnieje, nie wiem jak na globalu
3. Na eu baardzo mała w porównaniu do amerykańskiego "globala"
4. Kradia i tylko kradia...
Na bd grac na wersji od Nexona wiec chyba na globalu xD
Na globalu jest blokada ip .Nie ma maple story od innej firmy niż nexon
jest Nexon i Nexoneu , pvp nie ma, to gra czysta pve. Wydaje mi się że mercedes jest dobry do expa, przynajmniej jak nim grałem to nie narzekałem ;P
Taa nexon jest podzielony ze względu na kraje/kontynenty. Na globalu jest blokada IP którą łatwo obejść, lagów przy zabijaniu potworów niema ale jest straszne opóźnienie przy zbieraniu dropa co = praktycznie nie grywalna, chociaż i tak są ludzie którzy grają. Co do PvP to istnieje i nie kłam. To, że na europejskim jest wyłączone to nie znaczy, że na innych serwerach nie działa. Co do mercedes moim zdaniem łamanie palców za taki sam dmg co inne "nowe" klasy.
Każda nowa klasa w Maple Story jest mocniejsza od starszych. Najlepiej zagrać tą najnowszą właśnie i będzie się wymiatało.
Możecie polecic jakas gre podobna do tej?
Ktora waszym zdaniem jest lepsza? jesli tak to pod jakim wzgledem ? ;D
Grałem we wszystkie podobne produkcje ale żadna nie przyciągnęła mnie na ani chwilę dłużej. Smutno trochę dla europejczyków (brak ludzi na EU i chyba tylko na EU...), moim zdaniem MS to najlepsza taka produkcja wszystkim innym jednak czegoś brakuje. A i z tego co pamiętam (jak je sprawdzałem) to większość tych produkcji "Maple podobnych" też za wesoło na serwerach nie ma - brak ludzi jak na MS EU (chociaż myślę, że nawet na MS EU jest ich więcej niż w innych takich grach). Jak coś się zmieniło w jakieś "Maple podobnej" grze z populacją to z chęcią o tym usłyszę i sam sprawdzę (pewnie i tak zostanę przy MS)
Jaka waszym zdaniem jest postac ktora expi sie najwygodniej solo ( duzo atakow AoE ) i najszybciej?
Albo ktora polecicie na pvp?
Jak wgl z populacja w tej grze?
Na jakim serwie najlepiej zaczac gre?