Nazwa guild - EpicBoobies ^^
Maple Story- Polacy zjednoczmy się! Szukam graczy
Ja pierniczę ludzie, spieprzyłem kolejną postać tym, że źle rozdałem SP. Jednak spokojnie, ponieważ gildię utworzy xKwasiux. Gdy ja wbiję OD POCZĄTKU 100lvl to mi ją wtedy przekaże, bo on nie chce być liderem (xd). Cóż, wbijajcie do gry i piszcie do niego aby was przyjął w szeregi!!
P.S. Tak, jestem głupi, wiem .
Ale ale ale, jak można popsuć coś czego się nie da? chyba wszystkie klasy już mają tak, że dodajesz wszystko oprócz 1 skilla gdzie brak ci 1 skill pointa -.-
a nazwa owej gildii ?
@Darkslayer
No właśnie. xD O dziwo nasz kolega trafil na postać gdzie miał dać w skilla MAXA a miał 19 i już nic nie mogl z tym zrobic ... xD
Co do nazwy guild jeszcze jej nei zrobiłem bo nie chcialo mi się wychodzić z ToT. xD Więc jeszcze można pisać propozycje.
P.S. PilishSquad tak jak miało być jest zajęte
Chciałem pograć, ale mam taki problem, że ja wbijam na server to mi się wyłącza gra. Miał ktoś taki problem?
Chciałem pograć, ale mam taki problem, że ja wbijam na server to mi się wyłącza gra. Miał ktoś taki problem?
Jaki windows?
Jaki windows?
7
Ale ale ale, jak można popsuć coś czego się nie da? chyba wszystkie klasy już mają tak, że dodajesz wszystko oprócz 1 skilla gdzie brak ci 1 skill pointa -.-
Nie zrozumiałem Twojego zdania .
Na drugim jobie dałem 19 do barrel bomb i nie mogłem już rozdawać skill pointów, w 3 jobie natomiast jest skill Monkey Fury, który wymaga 20 skill pointów Barrel bomba.
@errormycha; Jaką wersje pobierałeś? (http://en.maplestory.nexoneu.com/Maple.aspx?Part=/Download/GameDownload - pobierz te wersje 'full setup file', bo ta pierwsza jest walnięta), a jak już pobrałeś i masz ten problem, to musisz wziąć od kogoś hshielda i podmienić sobie, lub wejdź w folder z grą i uruchom 'setup'.
@errormycha; Jaką wersje pobierałeś? (http://en.maplestory.nexoneu.com/Maple.aspx?Part=/Download/GameDownload - pobierz te wersje 'full setup file', bo ta pierwsza jest walnięta), a jak już pobrałeś i masz ten problem, to musisz wziąć od kogoś hshielda i podmienić sobie, lub wejdź w folder z grą i uruchom 'setup'.
Już pobieram tę drugą, to wszystko przez ten ich zwalony launcher, nie dość, że jest beznadziejny, to jeszcze to... Kiedyś było lepiej, może miło się zaskoczę, bo prawie nic nie pamiętam z maplestory c:
Podobno bardzo się zmieniło i to na gorsze - nie mnie oceniać, ale takie plotki słyszałem.
Podobno bardzo się zmieniło i to na gorsze - nie mnie oceniać, ale takie plotki słyszałem.
Ja to pamiętam wszystko jak przez mgłę, kiedyś gra zupełnie inaczej wyglądała i zawsze miałem z nią jakieś problemy :c
Oki kto jest za guildia o nazwie PolishCrew (pomysł ResE)
Ja
PolskaZałoga to dobry pomysł moim zdaniem.
w sumie może być
Dziś ogarne się i zrobię guild. Skoro nie ma innych propozycji to nazwa guild - PolishCrew
Ehh... a ja od początku biję lvl, znów :/
Kwasiu musi wytrzymać znów, aż dobiję ten 100lvl bo on nie chce być liderem.
Dziś ogarne się i zrobię guild. Skoro nie ma innych propozycji to nazwa guild - PolishCrew
Ja ci to 5kk oddam za utworzenie gildii, więc nie martw się przyjacielu.
P.S. Dzisiaj spróbuję chociaż do 50lvla dobić, jest ktoś na lvlu 10-40? Bym z nim poexpił z chęcią
Oki zrobiłem guild
Guild Name - PolishCrew
Wymagania - 1lvl+
Guild Master -ResE (nie wiem jak jego postać teraz się nazywa ... xD)
Zapraszam. (っ◔◡◔)っ
Dokładnie, liderem jestem ja (tak jak to miało być od początku), a zastępcą Kwasiu.
Piszcie tutaj, bądź do mnie na PW kto i kiedy może wejść do gry, abym dał mu zaproszenie do gildii.
Pozdrawiam i miłej gry życzę
P.S. 51lvl wbity dzisiaj, jutro próbuję do 80 xd