Maple Story- Polacy zjednoczmy się! Szukam graczy

Ja chciałem zagrać Kanną, ale na eu nie ma :s

W ogóle dobiłem 65lvl Aranem i to chyba klasa nie dla mnie, za mało skilli aoe i wszystkie wykorzystują 'combo' do castowania.

Polecacie jakąś postać z dużym aoe dpsem i szybkim czyszczeniem już na niskim lvlu?

Ja chciałem zagrać Kanną, ale na eu nie ma :s W ogóle dobiłem 65lvl Aranem i to chyba klasa nie dla mnie, za mało skilli aoe i wszystkie wykorzystują 'combo' do castowania.Polecacie jakąś postać z dużym aoe dpsem i szybkim czyszczeniem już na niskim lvlu?

Sprawdzałeś może phantoma/mercedesa? Szybkie czyszczenie gwarantowane :)

Ale masz wymagania :D Blaze Wizard o ile tak on się nazywa jest całkiem dobry już na low lvl.

@ResE

Ja też Cię spamowałem i też mnie olewałeś jesteśmy kwita XD~!

@ResE

Pamiętaj, że wszystko z CS można kupić za meso więc problemu nie ma :) Z tego co teraz spojrzałem na internetach to ludzie piszą, że nie są potrzebne ale nie zagłębiałem się w temat więc nie będę wprowadzał w błąd.

@CicutaVenenum

Niepotrzebna ci klasa która szybko czyści poniżej 4 joba. Niby trochę szybciej wbijesz ten lvl ale co z tego jak może się okazać, że na 4 jobie nie jest za specjalna. Lepiej patrzeć na grę 120+ niż na low lvl. Możesz sprawdzić maga I/L, Luminous, DS, DA jeżeli bardzo ci zależy na szybkim wbiciu low lvl'i. (Lumi jeden z najlepszych mob killerów w grze)

Wyjasni mi ktos system budowania i tworzenia postaci? Kiedys bylo prosto. Robiles chlopka wbijales lvl i wybierales w miescie klase. Teraz jakies rodziny adventures itd. WTF?!

Wybrałem phantoma, ale mam problem, bo eq dostał początkowe pod dexa, a go buduje się podobno pod luka, a na forum piszą o int jak to wygląda w rzeczywistości?

Wciskasz taki magiczny przycisk "daj stary tam gdzie powinny być" XD

@ResE

jaki teraz masz nick?o.O

@lisander

Teraz jest około 37 klas dlatego zrobili taki podział.

@CicutaVenenum

Co do szarych postaci to nie oznacza, że ich nie ma na EMS tylko to, że ich tworzenie jest zablokowane. Ostatnio popadli w modę "Dodamy klasę i po niedługim czasie zablokujemy jej tworzenie". Odblokowywane raz na ruski rok. Co do dodawania AP. Już w tej grze nie istnieje coś takiego jak różne buildy. Wszystko leci tak samo. Jak będziesz dodawał automatycznie to źle na tym nie wyjdziesz.

Wciskasz taki magiczny przycisk "daj stary tam gdzie powinny być" XD@ResEjaki teraz masz nick?o.O

GucciResE mam teraz nick :D

//Za chwilę wbijam do gry i dobijam do 50/60

Ja robię sobie 2 dni przerwy od Maplestore, czas wyfarmić itemki w s3 D3 :D

Długo nie grałeś i już przerwa xP

ResE ma 60+ więc jeszcze troche i będzie t guildia :P

Ktoś ma może dostęp do jakiejś grafiki kto na kogo awansuje itd? Bo od nadmiaru postaci się zdecydowwać nie mogę i wybrałem jak na razie nubilesa czy jakoś tak

Tak jak napisał Kwasiu, mam 60lvl, jednakże dzisiaj postaram się wbić ten 70lvl może, a jutro/pojutrze dobić 100lvl.

Ktoś ma może dostęp do jakiejś grafiki kto na kogo awansuje itd? Bo od nadmiaru postaci się zdecydowwać nie mogę i wybrałem jak na razie nubilesa czy jakoś tak

Hmm... trudno z tym, raczej nie ma kto na kogo awansuje, ponieważ "awans" to dodatkowe skille, popatrz na youtube, przykładowo "Klasa postaci skills" i pokaże Ci wszystkie skille do danej postaci :)

Dobra coś tam zacząłem sobie grać mam jakiegoś wind breakera czyt. Legolasa pedała z łukiem ale bardzo przyjemnie się nim jak na razie gra. Mamy jakiś komunikator ? jak coś to nick : Error4404 ale pewnie będę testować mechanikę innych klas ;)

Właśnie dzisiaj dostałem kanał TS3, więc tam będziemy głównie przesiadywali. Podczas gry oczywiście niewymagany, jeżeli ktoś chce to może wejść.

Po IP TS'a i hasło do kanału zapraszam do mnie na PW :)

zgłaszam się do granie a tu taki mały opis:

Nick:rezo31

lvl : 136

świat: kradia

Klasa : luminous

No i fajnie kolejny ;)

kim zagrać na początek jak to mój pierwszy kontakt z maple story?

kim zagrać na początek jak to mój pierwszy kontakt z maple story?

Teraz już czegoś takiego w Maple Story nie ma ^^ Wybierz postać, która Ci się podoba. Zobacz sobie umiejętności postaci na YouTube.

Mogę Ci tylko odradzić tą postać, którą zaczyna się jakoś od 100 Lvl'a, jak jest oczywiście dostępna :) Zawsze lepiej jak się w jakąś grę gra od początku.

Pozdrawiam.

Panowie, wczoraj po 21 wbiłem 70lvl, więc jest dobrze i być może dzisiaj jeszcze powstanie gildia. Ja nie chcę sam wybierać nazwy, ponieważ ma to być NASZA gildia, a nie moja.

Jedynym wymogiem jest oczywiście w nazwie "Polish, Poland" i tak dalej, abyśmy się odznaczali.