[Maple Story] PolishCrew

Jeśli rekrutacja jest nadal otwarta z miłą chęcią dołączę IGN: Leoph

serdecznie zapraszam :)

witam wszystkich zainteresowanych grą,rekrutacja jest otwarta dla każdego,
wystarczy że napiszecie do mnie w grze,albo na forum i to wszystko
możemy zaoferować porady dla początkujących do gry postaram się napisać parę poradników związanych z gra,
proszę pisać pod ten nick "PSTER"

Z chęcią dołączę IGN: lKebes (małe L na początku) 157 Cannoneer.

EDIT:

Jeśli istotna jest dla was aktywność to od razu mówię, że na co dzień pracuję w delegacji i mogę grać tylko weekendami. To taki mały szczegół :D

Ziom jak idzie gildia? Widzę, że na nowo się zaczyna rozkręcać, cieszę się. Ja od siebie mega polecam, bo zawsze był ład i porządek. Rezo dopilnuj a by na czacie się syf nie robił.

Pozdrooo mordy.

Zapraszamy każdego gracza chętnego gracza do gildii !!

w razie wszelkich problemów zapraszam do mnie na pw

Gildia dalej aktywna?(nie mogę złapać cię w grze "PSTER")

Gildia dalej aktywna?(nie mogę złapać cię w grze "PSTER")

:) wakacje mniej czasu na grę i aktualnie gram na innej postaci ale jeżeli dodasz mnie do buddy to może będzie nam dane popisać :)

oczywiście zapraszamy nowy graczy

hej ja chce chetnie dolaczyc do gildi , wracam do gry i mam ochote na nolifa :D

Siema :3 gra ktoś jeszcze ? Sa aktywni ludzie ? Aktywna gildia ? Bo chciałbym dołączyć , moj nick to : demojoli 162 lv DS

chyba nie jest juz aktuwna ta gidia...

Jak co ja szukam ludzi do gry ts bede mial jak co

Gra tu jeszcze ktoś?

Pograł bym w Mapla, a fajnie by było mieć jakąś gildię :P

PolishCrew

Jeżeli grasz w Maple Story i masz zamiar dojść do jednej z dwóch Polskich gildii na serwerze Kradia to ten temat jest dla Ciebie. Nasza gildia liczy około 10'u osób, jednak powstała ona dopiero wczoraj. Gildia ma za zadanie zjednoczenie polaków w w/w grze. Wspólny czat jest ułatwieniem dla nas samych, a rozgrywka dzięki polskim graczom staje się prostsza. Od osób, które zamierzają do nas dołączyć wymagam:

• kultury osobistej,
  • dobrego humoru,
  • chęci do gry.

Myślę, że nie dużo wymagam, a gra stanie się zapewne fajniejsza w naszym gronie.

Poza tym:

• nie gramy w określonych godzinach,
  • gildia ma za zadanie zjednoczyć polaków, a nie wybić w "Ranku Gildii" w grze,
  • możesz mieć nawet 13lat, jednakże zachowuj się tak jak przystało na swój wiek,
  • posiadamy swój własny kanał na TeamSpeaku, więc rozgrywka staje się bardziej przyjemniejsza- po hasło i IP proszę pisać do mnie na prywatną wiadomość.

Serdecznie zapraszam do gry, im więcej nas będzie tym lepsza będzie atmosfera (mam nadzieję).