[Maple Story] PolishCrew

Dobrze, od kiedy do kiedy podwójny exp? I czy rzeczywiście pobranie nowej instalki pomaga? Sprawdzał ktoś?

Co za debile... Jak można wprowadzić update na 15 mb, który rozwala całą grę i jedynym tzw. rozwiązaniem jest ponowne pobranie prawie 7 gb -.- a myślałem, że EA to gówniana firma, ale widzę, że Nexonowi EU może najwyżej wylizać buty...

Spokojnie, firma to firma i ona też popełnia błędy. Przecież to jasne, że przy update'ach wkradnie się jakiś błąd a tutaj wkradł się dość duży :)

P.S. Gra tu ktoś w CS:GO i ma zamiar zagrać parę meczy? Ogólnie ja No-rank, ale grałem na G1.

Spokojnie, firma to firma i ona też popełnia błędy. Przecież to jasne, że przy update'ach wkradnie się jakiś błąd a tutaj wkradł się dość duży

Taaaa... wmawiać sobie można ale akurat europejski nexon jest słynny z olewania graczy a w ciągu ostatnich 2-3 miesięcy to po co tygodiowej środowej przerwie technicznej gra działała bez problemu może z 2-3 razy a tak co środę coś...

Tak działa tylko musisz pilnować się dokładnie instrukcji którą podali. Jak coś źle zrobisz to pobierze ci złą wersję.

Co do instrukcji, nie jest perfekcyjna, bo stosując się do niej, gra i tak nie działa...

Mam maplestory od niedawna, a co chwile są jakieś problemy...

Witam jestem zainteresowany wspolna gra :) prosilbym o ip TSa by pogadac od razu. Wiek 26 mikro jest

Nie ma prawa nie działać na 3 kompach to robiłem

1. Panel sterowania -> Panel sterowania interfejsu akami netsession

2. preferencje -> "foldery pamięci podręcznej pobierania" -> wyczyść -> ok

3. Pomoc techniczna -> "pliki" -> stan pliku -> czyścisz/usuwasz wszystko

4. Reset przeglądarki

5. Poberasz przez downloader

6. Instalujesz i uruchamiasz, przy 1 uruchomieniu może być patch i error ale jak uruchomisz drugi raz to już wszystko działa jak powinno

Zarówno jak chce zainstalować na C, jak i D... http://zapisz.net/view.php?filename=415_mapleerror.png

Ja to czekam jak będzie normalny downloader, nie będę się bawił w to i szarpał sobie nerwów.

:ph34r: można już grać normalnie ? :ph34r:

Chyba tak, a jak są jakieś problemy, to odsyłam http://mmorpg.org.pl/forum/topic/72834-maplestory-problem-z-uruchomieniem/

Znowu śmiechu warte... Guru nic nie wie na temat gry a pisze news... Do tego daje link do globala. Jakim człowiekiem trzeba być aby po paru newsach gdzie w komentarzach ludzie mu tłumaczyli on nadal nie wiedział, że na globalu grać normalnie nie można...

Do tego jutro kolejna przerwa techniczna, ciekawe co popsują :3

Haha ^_^. Rzeczywiście, zamiast podając link do EU to podał do Globala. Na EU nikt nie osiągnął jeszcze LVL CAP'a :P

:ph34r: zepsuli znowu coś ? :ph34r:

zepsuli znowu coś ?

Ja pobrałem downloader, zrobiłem wg instrukcji i nie działa, błąd nadal wyskakuje. U was to samo?

:ph34r: u mnie działa :ph34r:

Jak na razie wszystko zaskakująco działa bez większych problemów :ph34r:

:ph34r: przerwię technicznej odbędzie się w godzinach :ph34r:

Date: 13.05.2015 :ph34r:
Time: 06:30 - 08:30 CEST
,

z okazji nadchodzących 8 urodziny maplestory EU

dostaniemy możliwośc stworzenia postać/klasa Shade

:ph34r: ale tylko w określonym czasie czyli od 13 do 31 maja. :ph34r:

Panie/Panowie stało się parę godzin temu pad pierwszy 250 lvl

w historii Maplestory EU gratulację dla gracza nickiem Landén

----------ogłoszenie---------

Ósme rodziny maplestory rozkręcają się coraz bardziej,

za 2 dni dostaniemy możliwość stworzenia sobie klasy/postaci Zero

co szczególnego jest w tej postaci/klasie ?

jedną z tych rzeczy jest to że zaczyna ona zabawę na 100 lvlu

po drugi jej karta postaci jest bardzo ciekawe

na 120 lvlu dostaniemy 4% do expa,

na 140 lvl będzie to już 6% do expa

sądzisz że to nic ?

na 200 lvlu będzie to już 10%,

i będzie to bardzo przydatne jeżeli będziecie wbić 250 lvl

na każdą klasę/postać

po trzecie ma ciekawą linię fabularną

Jakby coś to rezo69 przejmuje tą gildię. Życzę mu powodzenia, być może wpadnę czasem do gry (jeżeli będzie mi hulało) i pogadamy/ pogramy coś :)

Jeśli rekrutacja jest nadal otwarta z miłą chęcią dołączę :) IGN: Leoph