Maple Story Reboot

Siemano, szukam gildii w MS na serwerze Reboot, najlepiej Polska :) Bądź też jakiegoś kompana, który jest obeznany w grze. Co prawda kiedyś tam grałem, miałem bodajże 150lvl również cannoneerem i 100 (?) dual bladerem, jednak dużo pozapominałem :D

Obecnie 60lvl cannoneer- w 1 dzień.

dodaj CisiaMisia do buddy

dodaj CisiaMisia do buddy

Poszło, pytanie od razu mam.

http://ayumilove.net/maplestory-cannon-shooter-skill-build-guide/

Robię skille pod ten build, jednak tam pisze, żeby zostawić Scatter Shot na 15 poziomie, a resztę dać MAX. No i niby dalej mam 4 punkty do rozdania, ale kiedyś było tak, że się to zostawiało, a punktów już nie było do rozdawania, więc trzeba było kombinować, a teraz nie wiem o co chodzi. Jak się ktoś zna to niech ktoś odpowie.

jak zostały punkty to dodaj bo i tak nie będziesz mógł ich wykorzystać na następnym jobie, ten skill i tak nie wpłynie na twoją dalszą grę

jak zostały punkty to dodaj bo i tak nie będziesz mógł ich wykorzystać na następnym jobie, ten skill i tak nie wpłynie na twoją dalszą grę 

Dodałem, dodałem. Jednak kiedyś było tak, że było na styk wszystko i jak teraz mam 4 punkty, tak dawno temu nie miałem takiej opcji.

Siemano, szukam gildii w MS na serwerze Reboot, najlepiej Polska :) Bądź też jakiegoś kompana, który jest obeznany w grze. Co prawda kiedyś tam grałem, miałem bodajże 150lvl również cannoneerem i 100 (?) dual bladerem, jednak dużo pozapominałem :D

Obecnie 60lvl cannoneer- w 1 dzień.