Witam od razu z góry przepraszam jeżeli wybrałem zły temat. Mój problem polega na tym czy idzie włączyć większą rozdzielczość w fullscreenie niż 1024x768, gdyż mój telewizor w takowej nie wyświetla obrazu, a w oknie na 32 calach gra się po prostu źle(jakby było potrzebne to model Sony EX720).
Maple Story rozdzielczość/fullscreen
F5
Jeżeli nie ma innej rozdzielczości większej to nie. Przykro mi. Nie wiem czy w Maple Story to działa (nie sprawdzałem) ale kliknij Alt+ Enter.
W alt+enter działa, ale wiesz jak to wyglada na 32 calach... masakra
A jakby tak zostawić grę w oknie, ale rozciągnąć obraz w telewizorze, żeby te okienko w 1024x768 było na cały ekran ?
Jak to nie pomoże to pozostaje Ci tylko granie w La Tale, które oferuje wyższą rozdzielczość.
Gry się niestety nie da rozciągnąć a jak ustawie w telewizorze przybliżenie to mogę pixele liczyć(dosłownie). Dobra dzięki, ogarnę sobie La Tale dopóki nie wyjdzie MOŻE Wonderking2.
na wonderkinga niestety przyjdzie nam poczekac kawał czasu...
szkoda ze nie możesz zmienic rozdzielczosci tej gry... pewnie fajnie by sie gralo na telewizorze w mapla...
Witam od razu z góry przepraszam jeżeli wybrałem zły temat. Mój problem polega na tym czy idzie włączyć większą rozdzielczość w fullscreenie niż 1024x768, gdyż mój telewizor w takowej nie wyświetla obrazu, a w oknie na 32 calach gra się po prostu źle(jakby było potrzebne to model Sony EX720).