Maple Story - Team

Doberek!

Wraz ze znajomym zabieramy się do bardzo bardzo długiej gry w Maple Story. Nie będziemy grać tylko przez weekend czy tydzień żeby zabić czas - mamy zamiar w niej "trochę" posiedzieć. Ostatnio nam jakoś wyszło (niestety, sam zaniedbałem gildię), ale teraz tak nie będzie . Wszystkich chętnych zapraszam!

Serwer: Kradia

Komunikator: TeamSpeak3

Gildia: W budowie ^^

Mój nick w grze: Crystalbolt

Pozdrawiam i zapraszam !

Potwierdzam.

Nick w grze Ksass.

Zapraszamy!

Gram Angelic Buster'em :)

Dodam tylko, że ostatnia ekipa przez nas tworzona wytrwała około pół roku.

Mam sciagnietego maplestory kiedy wybieram świat wyłacza mi sie gra ;c

Z jakimś konkretnym errorem, czy tak zwyczajnie?

tak zwyczajnie erroru nie ma ;p

Antywirus kłóci się z maplem zwykle.

nie wiecie może czy maple europe działa na windows 8 ?

Podobno działa.

@down pisałem z angolem, który grał na w8 i dlatego piszę podobno. Daję Ci like byś zobaczył co napisałem.

Podobno działa.

Sorry ale to żadna odpowiedź. Postaw się na miejscu kogoś kto zadał pytanie.

Serwer Demethos wydaje się nowszy tak na marginesie. Lepiej zacząć na czymś świeższym trochę- każdy nowy gracz wybiera nowszy serwer, więc będzie większy "ruch" od samych początków.,

Sorry ale to żadna odpowiedź. Postaw się na miejscu kogoś kto zadał pytanie.Serwer Demethos wydaje się nowszy tak na marginesie. Lepiej zacząć na czymś świeższym trochę- każdy nowy gracz wybiera nowszy serwer, więc będzie większy "ruch" od samych początków.,

Serwer Demethos jest stary, można powiedzieć nawet że tak stary jak Kradia, najnowszy jest Supreme (jakoś tak), ale po co tam grać jak tam praktycznie nikt nie gra? Gdzie później ludzi do dungeonów czy czegoś tam znajdziesz? Lepiej grać na Kradii, a miejsca do expa masz w cholerę.

Pozdrawiam.

Dobra miałem złą wersje MS, już instaluje od nowa i all powinno działać.

Mam jeszcze pytanie, kogo polecacie mi zrobić, dawno temu dużo grałem w Maple i się szybko w tym odnajdę

tylko widziałem że teraz jest przesyt tych klas postaci i nie wiem co mam wybrać :D

Klas masz od cholery i jeszcze trochę... Kto Ci się bardziej spodoba :P Ale w którymś patchu będą ulepszać te początkowe klasy (explorery) żeby dorównywały tym nowszym klasom więc nawet wyboru explorera nie byłby złym pomysłem, ale znając eMS nie wiadomo kiedy ten patch do nas dojdzie :)

I nadal mam error, ściągnąłem wszystko fajne, włącza mi się gra, wpisuje email/hasło po czym czarny ekran, gra się wyłącza i wyskakuje błąd że "Serwer nie odpowiada, zostałeś rozłączony"

Email/hasło? O_o Chyba ID i hasło :)

Jaki masz windows?

Win 7, jak wpisuje moje ID/Hasło to wyskakuje że nie prawidłowe ( a takie jest na 100% ) a jak wpisuje mail i hasło to po prostu się wyłącza ;d

A E-Mail potwierdziłeś?

This email has already been verified.

Autoryzacja trwa ok. 10 h na eNexonie.