Aż się chyba skusze xD. Jutro albo dzisiaj na wieczór będę miał maple to sobie przypomnę nick. Mam parę postaci na około 70-80 lvlu.
EDIT
Mam ochotę na bishopa więc jak nie będzie żadnego to mogę zrobić.
Aż się chyba skusze xD. Jutro albo dzisiaj na wieczór będę miał maple to sobie przypomnę nick. Mam parę postaci na około 70-80 lvlu.
EDIT
Mam ochotę na bishopa więc jak nie będzie żadnego to mogę zrobić.
ja również chętny juz pobieram klienta
nick SyusukePL Dual Blade
Rozdaje eq na 70-80lvl bo mi zaśmiecają plecak jak ktoś chce to niech pisze do SolarSailer.
Możecie też tutaj pisać co wam potrzebne.
Rozumie, że ciągle gracie, i MapleStory EU ? Jak może niech ktoś napisze na gg 582177 ;>
Tez chetnie pogram Macie jakis ts?
Jakby ktoś był akurat na maplu to prosze o kontakt na nick : ItsRayto
Jaka nazwa Guild? ;p
82 lvl Kaiser BullyPL .
Ciągle się rozwijam bez ekipki ciężej ponieważ nie ma z kim na Dungi latac
chetnie sie dolacze o ile to jeszce aktualne?
Raczej już nie. Autor nie interesuje się odpowiadaniem na pytania w tym temacie. Szkoda, że ludzie robią tematy, zaczynają jakąś dyskusję i olewają to po krótkim czasie. Chyba, że chodzi im tylko (tak jak autorowi tego tematu) o poinformowanie jaki ma nick w grze, więc tam go pytajcie o te rzeczy.
Doberek!
Wraz ze znajomym zabieramy się do bardzo bardzo długiej gry w Maple Story. Nie będziemy grać tylko przez weekend czy tydzień żeby zabić czas - mamy zamiar w niej "trochę" posiedzieć. Ostatnio nam jakoś wyszło (niestety, sam zaniedbałem gildię), ale teraz tak nie będzie . Wszystkich chętnych zapraszam!
Serwer: Kradia
Komunikator: TeamSpeak3
Gildia: W budowie ^^
Mój nick w grze: Crystalbolt
Pozdrawiam i zapraszam !