witam sciagnolem maple story mam 16gb miejsca na dysku D i pisze ze za malo miejsca -,-co zrobic???
Maple story
Zwolnić miejsce na prartycji systemowej. Tak około 1,5GB powinno wystarczyć. Po instalacji możesz znowu z powrotem przerzucić pliki.
Mi sie w maple story wyświetla ze serv jest przeciążony i tak jest cały czas i sie zalogowac nie umiem
Mam Problem Gdy Właczam maple Wyswietla mi sie problem z GameGuard
POTRZEBUJE POMOCY CO MAM ZROBIC??
ja mialem to samo
GameGurad To Właśnie Też Mam Niech Ktoś Pomoże
Mam Problem Gdy Właczam maple Wyswietla mi sie problem z GameGuard POTRZEBUJE POMOCY CO MAM ZROBIC??
NIE CZITOWAć
Gameguard error [tu wstaw cyferki które Ci się wyświetliły]
Problemów z gameguardem może być tysiąc, napiszcie jaki.
Jak ja włączam samą grę, to mi wyskakuje taki komunikat.
Unable too conect to the log server.
Elther you are not online or Maple story its going througha server check. Please check the Maple Story for more information.
Dodam jeszcze, że jest to klient europejski. Próbowałem grać na globalu, ale mi wyskakuje komunikat że mam się zarejestrować na europejskiej stronie czy coś takiego.
Mam windowsa XP sp3 i oraz stałe podłączenie do internetu pomocy.
Zwykły Server Check. Za jakiś czas powinno ustąpić Nieraz się przedłuża, dlatego warto wejść na jakieś forum o Maplu - tam najczęściej mają najświeższe informacje.
A jednak nie. Wyczytałem na forum oficjalnej strony eMS, że błąd ten wynika z zainstalowania zbugowanej wersji gry z mirrora onlinewerten czy jakoś takoś.
witam sciagnolem maple story mam 16gb miejsca na dysku D i pisze ze za malo miejsca -,-co zrobic???