Maple story

Witam.zaczynam grac w maple story Jest moze ktos chetny na wspolna gre? Jezeli ktos jest chetny prosze pisc na forum

Witam.zaczynam grac w maple story Jest moze ktos chetny na wspolna gre? Jezeli ktos jest chetny prosze pisc na forum

Ja właśnie niedawno wróciłem do mapla. Pisz na gg : 7694753 lub kontaktuj się w grze (Kradia eMS) iTzRayto

zaczeliscie juz? bo ja tez chetnie bym zagrał, dalej jest taki niemiłosierny grind?

i czy PvP na EU jest juz dostepne

Ja zaliczyłem mały fail i chyba z tydzień poczekam jeżeli wróce do mapla a nie jestem pewien czy to zrobie.

#up

Grind od jakiegoś roku jest dużo łatwiejszy i exp idzie 2x szybciej

Pvp jest dostępne na eu

mały fail?

ja dzisiaj sobie zagrałem z 6 godzin i mam 27 lvl piratem, pierwsze 10 lvli bilem ponad 2 godziny lol

chetnie bym zagral w jakims party bo nudno, sam bije szkielety 35lvle, ale malo ludzi juz na tym maplu, dosc nudnawo

pvp widziałem, od 30 lvla jest

grind jakos lepszy nie jest, po prostu wtedy jak grałem to wysiadłem przy 10/11 lvlu przy zmianie joba, bo wtedy potwory sa silne, a skilli i broni porzadnych sie nie ma,

teraz na 27 lvlu mam armora z 1lvla i bron z 1st job change lul a jednak bije te potwory o 8 lvli wyzsze xD

a i dalej sie nie oplaca robic questów, za duzo biegania i nagrody za małe

do tego ceny itemow w sklepach są powalone

a ja na 27 lvlu dalej nie wydropiłem żadnego itema dla pirata -.-

#up

-W sklepach nic ciekawego nie sprzedają tylko śmieci

-Trzeba wiedzieć jak zarabiać a jest kilka sposobów

-30 nabija się przy dobrym eq w 2h a 70 w 2dni

-Pvp jest ale moim zdaniem za bardzo chaotyczne i mało ciekawe

-Questy opłaca się robić tylko niektóre :

http://www.basilmarket.com/forum/1890572/1/List_of_quests_worth_doing_could_use_help_and_checking.html

A co do małego faila - tak... zrobiłem świetnego dual blade'a wbiłem mu 58 po czym okazało się że zapomniałem dać w jeden ważny skill na 1 jobie i teraz muszę zmienić postać. (sp resety w shopie są cholernie drogie i resetują tylko 1 sp czyli musiałbym mieć ich 10 a to przegięcie)

Aktualnie w wersji EU ma za niedługo wyjść tzw. JUMP patch - ulepszenie wszystkich explorerów i nowe skille dla nich a później (myślę że do wakacji) legends patch z 3 nowymi klasami. Myślę że ja wstrzymam swą grę do jednego z tych patchy.

Jak chcesz w czymś pomocy albo dowiedzieć się jak zarabiać to pisz na gg lub skype podane w profilu.

chetnie bym poczekał na tego patcha razem z tobą, ale nie wiem czy ochota na gre mi nie przejdzie

a btw. uwazasz ze pirat z kastetami jest dobry? masz moze jakas stronke z dobrymi buildami?

w sklepach nie wiem co jest, bo jest ich za duzo i "inteligentni" sprzedawcy dają nazwe stalla "sell" -.-

i takich kilkaset

co do questów tych to widze że miałem wiekszosc potrzebnych rzeczy, ale sprzedałem ;/

a jak zdobywac kase mozesz mi na PM wyslac ;p

raczej na pewno poczekam na ciebie bo widze ze jestes doswiadczony i dzieki twojej pomocy nie marnowałbym czasu ;p

(skoro bilem 6 godzin 27lvl a ty mowisz ze 2h mozna nabic 30 :) )

btw. szkoda że wonderkinga juz nie ma bo wg. mnie byly ciekawsze lokacje/muzyka, tutaj muzyka ora banie

a i napisz mi jak znajdziesz ochote by grac od nowa ;p