Maple Story

Siema . Jak mialem Maple Story na kompie i 256 RAMU to dlugo mi sie wlanczala . (W GRZE NIE LAGOWALO) A teraz mam 1.5 GB to bedzie szybciej sie wlanczac ??

To ja miałem tak,posiadałem 512 ramu to lol mi się nie zacinał mam 1,5 i lagi są straszne :P

Pakit dzieki za info, Przyda sie w zyciu. Ale mi nie o to chodzi . Chodzi mi o wlanczanie gry . Bo dlugo mi sie wlanczalo strasznie. A jak wszedlem w gre to chodzilo plynnie : ] Powtorze : Czy jak mam wiecej RAM o 1.3GB to bedzie sie szybciej gra wlanczac ?? Moge jeszcze dowalic 500 RAM. Jesli pomoze . Bo mam w zapasie xD

Generalnie jeżeli zwiększyłeś w swoim komputerze pamięć ram to powinna się włączać szybciej bo komputer płynniej działa. Szczerze mówiąc jest to logiczne :D

Tak będzie szybciej się załączać , ale też ważny jest przy tym procek.

On pyta się o to czy po dodaniu ramu szybciej będzie się włączać a nie po ulepszeniu procesora. Następnym razem doczytaj dobrze temat :>

On pyta się o to czy po dodaniu ramu szybciej będzie się włączać a nie po ulepszeniu procesora. Następnym razem doczytaj dobrze temat :>

Odpowiedziałem tylko , że na szybkość chodzenia lepiej będzie wpływać procesor i jakby nie popatrzeć odpowiedziałem na temat ;x.

Spoksik. Moj kolega ma 512 RAM tyle co pisze na stronce Rekomandowane . I mowi ze mu sie dlugo wlancza . Wiec chcialem sie upewnic . Okej Dzieki wszystkim !! : ]

Siema . Jak mialem Maple Story na kompie i 256 RAMU to dlugo mi sie wlanczala . (W GRZE NIE LAGOWALO) A teraz mam 1.5 GB to bedzie szybciej sie wlanczac ??