Maple Story

SiemaneRko. Chcialbym zadac pytanie na temat wybrania klasy w maple story ... To znaczy nie Woja, maga lub bowmana. Tylko Explorer, Beginner Explorer. Te co sie wybiera przed zaczeciem gry (jak sie tworzy postac) Bo ja wybralem Begginer Explorer A chcialbym zostac Aranem . Mam 31 lvl Thief Bandit. Mozna to jakos zrobic .

Ps. Drugie pytanie : Czy moge miec jakiegos zwierzaka z questa na ktorym moge jezdzic ? Na najblizszy moj lvl ??

Niestety musisz stworzyć nową postać. Explorerzy zdobywają pierwszego mounta z questu na 70 lvlu a aran, evan i cygnus knights na 50 lvlu.

SiemaneRko. Mam pytanie . Bo jestem Blade Recruit (na 20 lvl sie dostaje klase) I nie moge miec 2 broni w dloniach. A wybralem Dual Bladera ? Czy musze zrobic Blade Acolyta (30 lvl, chyba) Zeby miec 2 mieczyki ? Czy moze jakiegos skilla uzupelnij Pointami ? Czekam na szybka odpowiedz.

Dual blade nosi katare i daggera a nie dwa daggery.

SiemaneRko. Chcialbym zadac pytanie na temat wybrania klasy w maple story ... To znaczy nie Woja, maga lub bowmana. Tylko Explorer, Beginner Explorer. Te co sie wybiera przed zaczeciem gry (jak sie tworzy postac) Bo ja wybralem Begginer Explorer A chcialbym zostac Aranem . Mam 31 lvl Thief Bandit. Mozna to jakos zrobic .

Ps. Drugie pytanie : Czy moge miec jakiegos zwierzaka z questa na ktorym moge jezdzic ? Na najblizszy moj lvl ??