Maple story

Mam mały problem,a mianowicie problem 3 gier.Ghost Online kiedy włączam google,wchodzę na stronę,klikam w zielonego stworka i w create account wyskakuje mi czarny ekran.

Maple Story kiedy ściągam nic a nic na dysk mi się nie ściąga.

La Tale kiedy loguje się wyskakuje mi błąd że nie ma takiego konta.

Proszę pomóżcie (chyba mam wielkiego pecha)

PS.Zrobiłem edita ponieważ Ins4nity miał pretensję.

Witam.

Po pierwsze, jeżeli jeszcze raz nie użyjesz żadnego znaku interpunkcyjnego w całym poście, to obiecuję, że poleci WARN.

//Ja się bawić nie będę, od razu daje warna (regulamin, punkt 7.3.) - Mr. Hania

druga sprawa jest taka, że powinieneś dokładniej opisac problem. MS to gra warta świeczki, dlatego fajnie by było, gdybyś spróbował się zarejestrować i powiedział, co Ci nie wychodzi.

Pozdro.

A Wind Slayers próbowałeś?

dlaczego nie moge sciagnac maple story i podobnych gierek la tale d*pa zalogowac sie nie moge ghost online zarejestrowac nie moge no pomozcie mam pecha jakiego chyba nikt nie ma jedyna gra to tibia a ja nie chce sie stac noobkiem i chce grac w mmo ale tylko 2d HELP ME!!!!!!!!

Ty nie mozesz sie stac noobkiem ty juz nim jestes (zarcik)

Ty nie mozesz sie stac noobkiem ty juz nim jestes (zarcik)

Co do ciebie nie żartuj sobie.Bo nie za dobrze ci to wychodzi.

// Co do Ciebie, to...

Warn

ins

Co do ciebie nie żartuj sobie.Bo nie za dobrze ci to wychodzi.// Co do Ciebie, to...Warnins

Dziwne soft dostał warna a kolega Landryna nie? ...

TEMAT :

Napisz może jaki masz system.

Dziwne soft dostał warna a kolega Landryna nie? ...TEMAT :Napisz może jaki masz system.

Mam Windows Vista.A brat Windows XP.

Witajcie kolega mi mówił że jak ściągnoł se MS to kasperski pokazał mu że w tej grze jest bardzo poważny wirus który wysyła dane hakerowi troche się boje zagrać i powiedzcie mi czy to prawda czy nie.Mam chrapke na tą gre ale boje się wirusa.

Nie sądzisz, że gdyby tak było, to nikt by w to nie grał? tymczasem MS cieszy się ogromną popularnością..

1. To chyba Ci kolega ściemę strzelił. Mało prawdopodobne.

2. To nie potrzebnie tylko zaśmiecasz temat.

@LOCK

Mam mały problem,a mianowicie problem 3 gier.Ghost Online kiedy włączam google,wchodzę na stronę,klikam w zielonego stworka i w create account wyskakuje mi czarny ekran.

Maple Story kiedy ściągam nic a nic na dysk mi się nie ściąga.

La Tale kiedy loguje się wyskakuje mi błąd że nie ma takiego konta.

Proszę pomóżcie (chyba mam wielkiego pecha)

PS.Zrobiłem edita ponieważ Ins4nity miał pretensję.