Maple Story

Witam mam pytanko do graczy ktorzy grali w Maple Story a sa pewni ze nie wroca juz do tej gry a konto bezsensownie sie kurzy w zapomnieniu ;D

Czy jest jakis gracz ktory ma takowe konto?

Do admina , nie jestem jakims tam zebrakiem , nie prosze by mi dali konta i wgl tylko zadaje pytanie czy ktos ma poprostu takowe konto na zbyciu ;D

Prosze o nie spamowanie bezsensownie. Piszcie jak cos pw lub tutaj w temacie ;D

Rexin : Dzieki za wylapanie błedu ;D

Mam zapomnianego maga pod ice/lighting 120 z 35m, a co?

rzebrakiem a nie czasami żebrakiem ?

Xasarm , bd grac jeszcze w ta gre? xD

AA i jak dacie rade to powiedzcie mi jak rozwiazac taki oto problem : expie sb na mobkach i jest wszystko pieknie bez przycinek i wgl a jak wejde do jakiegokolwiek miasta to gra chodzi jak na kompie sprzed 10 lat ?? nie wiem czemu , mam procek 2x2,6gb , 2gb ram ...

Gry z owiele lepsza grafika chodza mi bez zacinek np : teraz onilne a tu tak sie tnie ze nieda sie wyjsc z miasta jak juz sie wejdzie ;/

Nie będę grał ale go nie dostaniesz bo ominie cie, to co najlepsze w mejplu.

@edit o! I pw nie pamiętam na tego acha :(

@edit2 jak chcecie to mogę wam pomóc, dziś wróciłem i mam mały lvl wiec dogonić mnie będzie łatwo :)

Kurde :P Planuje grać w Mejpla od dłuugiego czasu ale nigdy sie nie moge zabrać :P nie wiem którą postacią itp itd xP

a wie ktos przynajmniej jak mi pomoc z tym problemem? ;(

Witam mam pytanko do graczy ktorzy grali w Maple Story a sa pewni ze nie wroca juz do tej gry a konto bezsensownie sie kurzy w zapomnieniu ;D

Czy jest jakis gracz ktory ma takowe konto?

Do admina , nie jestem jakims tam zebrakiem , nie prosze by mi dali konta i wgl tylko zadaje pytanie czy ktos ma poprostu takowe konto na zbyciu ;D

Prosze o nie spamowanie bezsensownie. Piszcie jak cos pw lub tutaj w temacie ;D

Rexin : Dzieki za wylapanie błedu ;D