Maple story

Witam czy opłaca się jeszcze grać w MP gdyż dawno nie grałem a chciałbym znowu zacząć. A jeśli tak to na jakim serwerze jest najwięcej Polaków ?

Tylko i wyłącznie na Kradi tam serwer z mnostwem ludzi , Ceny itemow i przedmiotow są cholernie wielkie sumy nie wyobrazalne do zdobycia <_< ale kto jak potrafi ,nowa klasa samuraja zadzi

czy na lapku z prockiem 1.8GHz i 4gb wejdzie i kartą graficzną amd radeon hd 7340

Ja wracałem do MS niecałe pół roku temu. Wytrzymałem niecały tydzień. Serwery europejskie świecą pustkami, na low lvl (<120) praktycznie nie idzie ludzi spotkać. Po 120 jest czasami ktoś na mapce. Łatwo o drużynę na PQ (ale tylko wyższy lvl), jeżeli chodzi o expienie na normalnych mapach nie ma spiny bo jak ktoś jest na respie to na pozostałych kanałach nie znajdziesz żywej duszy na tej mapie ;) Co do cen... są one wytrzaśnięte z kosmosu i nie siedząc lub inwestując w stoisko (sprzedając każdy syf warty ponad 100k) nie masz na grę na 4 jobie. Jak są ludzie ze stoiskami na markecie to tak powiem jakby ich nie było. Gra świeciła niedawno strasznymi pustkami, ja się modlę o zamknięcie jak najszybsze serwera EU i otwarcie nam GLOBALA. Jest tak, źle, że masa osób pisała o tym właśnie na forum EU i GLOBALA ale widać nic nie dało... Jak nie masz meso i postaci 120+ to moim zdaniem nie opłaca się w ogóle wracać do tej gry. Pustki, pustki i jeszcze większe pustki... chyba, że coś się zmieniło w ciągu 3-4 miesięcy ale na to myślę, że jest mniej niż 0,01%

dzięki :)

Witam czy opłaca się jeszcze grać w MP gdyż dawno nie grałem a chciałbym znowu zacząć. A jeśli tak to na jakim serwerze jest najwięcej Polaków ?