Witam. Mam pewien problem a mianowicie gdy już wejdę do gry i wybiorę chanel to chwilę się ładuje a potem wywala mnie do pulpitu i już więcej się nic nie dzieje. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.
Maplestory chanel problem
Siemanko,
wiele osób ma z tym problem, pierwszy który o tym napisał to CicutaVenum (czy jakoś tak) i mu pomogłem, tak więc w tym temacie wszystko znajdziesz, zapraszam.
Dobra, odpisze tutaj i zaraz założę nowy temat do podpięcia, bo dużo osób ma taki problem. Po pierwsze, zalecam usunąć wersje Maplestory, którą posiadasz, bo prawdopodobnie jest to 'global' (czyt. wersja us).
Grę pobieramy stąd http://en.maplestory.nexoneu.com/Maple.aspx?Part=/Download/GameDownload i przez downloader (przedtem zalecane było pobieranie full setup, ale po ostatnich bugach działa tylko downloader).
Jeśli już wcześniej pobrałeś te wersje i masz problemy z uruchomieniem, wejdź w folder z grą i uruchom 'setup' - zazwyczaj rozwiązuje 50% problemów. Jeśli gra nadal ma swoje humorki, załatw sobie od kogoś HShielda i podmień go w folderze z grą.
Ok dzięki Faktycznie ściągałem globala. Wszystko śmiga dzięki za odpowiedź
Witam. Mam pewien problem a mianowicie gdy już wejdę do gry i wybiorę chanel to chwilę się ładuje a potem wywala mnie do pulpitu i już więcej się nic nie dzieje. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.