Gra ktoś jeszcze w te śmieszne grzybki?
Maplestory EMS
Jak grasz to powiedz mi czy dalej jak odpalisz quest loga to dostajesz laga na jakieś 2 minuty?
EMS: v.115
GMS: v.168
Prywatne serwery: v.163
Serio aż taki skok jest między prywatnymi serwerami a EMS?
Ja zastanawiam się nad jakimś ciekawym privem lub jak na ems wejdzie reboot, w tej chwily moim zdaniem ems to kupa.
Nie chcę psuć wam poglądu na grę ale... reboot został wprowadzony dopiero dzisiaj na GMS więc jeszcze do wczoraj GMS i EMS były praktycznie na równi. Wątpie aby jakikolwiek porządny priv miał już reboot. A co do numerowania wersji. Każdy trochę bardziej interesujący się grą wie, że GMS i EMS ma różne numerki patcha i na to się nie patrzy.
Co do grania to chodzi ci o ludzi z forum czy w grze? Jeżeli w grze to ostatnio jak się logowałem to była "normalna" ilość osób. Jakoś nie rzuciło mi się w oczy aby wymarło albo było dużo więcej ludzi.
Jakieś wieści z reboota? Mi chodziło o to, że albo ems reboot o ile wyjdzie lub priv . Jak wygląda teraz sytuacja na ems? Ktoś wie
Ja dopiero zacząłem grać, zrobiłem sobie DA i przez nocke dobiłem lvl 100- jak ktoś gra na Kradii to dajcie znać
Przez noc 100 lvl, ehhh, gdzie te stare ems, gdzie 100 lvl zajmował miesiące grania .
Gra ktoś jeszcze w te śmieszne grzybki?