[MapleStory] Gracze do wspólnej gry, bossów itd

Witajcie! :)

Szukam osób, które chciałyby zagrać w tą cudowną grę, jaką jest MapleStory. :wub:

Serwer:

- najlepiej Kradia EU lub

- prywatny serwer

Gram głównie codziennie. Gram Phantom'em 135lvl i Bowman'em 150lvl z EQ z RED Update.

Oczywiście zapraszam również nowych graczy. Oferuję pomoc!

Mój nick w MapleStory: Zmichu lub Zmichuu :huh:

Ahh tak, miałem niedawno swoją gildie, ale zaniedbałem swoją nieobecnością (a raczej popsutą grą, której nie udało mi się naprawić i straciłem chęci). Polecam serdecznie Maple Story.

Chetnie bym zagral ale jak tylko wybiore jakis server to mi wylacza automatycznie gre ;/

A jak odpalam przez game luncher i trzeba sie zalogowac to nie moge sie zalogowac :x

zapraszam do gilldi

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/72277-maple-story-polishcrew/

ale jeżeli nie chcesz/masz już to

mój nick to rezo2123PL

mam 166/167 lvl blaze wizarda

serwer kradia :)

Azuuki, nie działa bo ściągnąłeś wersję Global zablokowaną dla europejczyków. Ściągnij wersję EU, tam znajdziemy ludzi na jakiegoś prywata ;3

Wlasnie juz tez zauwazylem :P juz instaluje ;3

Coraz więcej ludzi dochodzi do naszej paczki. Znaleźliśmy polską gildię:

Zapraszamy wszystkich do gildii StoryTerror. Aby dołączyć:

- napisz do BatQueen

- Kliknij G, następnie Find Guild, Wpisz naszą nazwę i kliknij request join :) !!

Jak macie problemy to pisać do Zmichuu !!

Jeśli każdy może dołączyć niezależnie od lvl'a to z miłą chęcią bym w sumie ponownie zaczął grać MS'a i zobaczyć jak teraz się grywa ;)

Jeśli każdy może dołączyć niezależnie od lvl'a to z miłą chęcią bym w sumie ponownie zaczął grać MS'a i zobaczyć jak teraz się grywa

Każdy może wbić do naszej gildi, niezależnie od wieku i lvl itp

Jutro po pracy ściągnę i się zgłoszę do Ciebie/kogoś z was w grze :)

Jak mnie nie będzie to napiszcie do BatQueen, a jak jej nie będzie to napiszcie mi na PW

Zacząłem i gra się w miarę przyjemnie. Nigdy nie grałem w MS i inne typu sidescroll, toteż powolutku zaznajamiam się z ogólną mechaniką gry.

Pograłem trochę i jest znacznie łatwiej niż dawniej, przynajmniej na początku - co nie zmienia faktu, że przyjemnie się gra - Jakby ktoś chciał coś w grze pisać pod nick: Leoph

Witajcie! :)

Szukam osób, które chciałyby zagrać w tą cudowną grę, jaką jest MapleStory. :wub:

Serwer:

- najlepiej Kradia EU lub

- prywatny serwer

Gram głównie codziennie. Gram Phantom'em 135lvl i Bowman'em 150lvl z EQ z RED Update.

Oczywiście zapraszam również nowych graczy. Oferuję pomoc!

Mój nick w MapleStory: Zmichu lub Zmichuu :huh: