Siemka szukam graczy na EU jak na razie jestem początkujący 27 lvl. Mam też pytanie czy opyla się robić questy? Czy walić grind?
Maplestory
Jak chcesz za darmo pograć no prawie (trzeba kupić peta za 30zł) to wybierasz north america i server reborn to jest server na troche innych zasadach nie potrzebujesz wszystkich gowien w skrocie z item shopu i ping jest w normie jak nigdy na US.
Na Eu też ma być taki realm ale nie wiadomo kiedy.
na innych zasadach ? czyli jakich? pytam bo moze sam bym zagral
Jak chcesz za darmo pograć no prawie (trzeba kupić peta za 30zł) to wybierasz north america i server reborn to jest server na troche innych zasadach nie potrzebujesz wszystkich gowien w skrocie z item shopu i ping jest w normie jak nigdy na US. Na Eu też ma być taki realm ale nie wiadomo kiedy.
Nie chodziło CI przypadkiem o Reboot?
A co do expienia, zależy od sytuacji. Popatrz na filmiki na YT na których autorzy pokazują co warto robić na danym poziomie. Czasami lepiej jest olać questy i przegrindować kilka/kilkanascie leveli, a czasami zrobić questline.
Tutaj ktoś opisał plusy i minusy reboota, więc możesz zobaczyć na jakich zasadach działa ten serwer: https://www.reddit.com/r/Maplestory/comments/4jbaxk/why_do_so_many_people_play_reboot/
Tak chodziło mi o Reboot pomyliłem nazwy na zwykłym serverze niestety trzeba mieć gruby portfel.
siemanko, ja gram na US, właśnie zaczynam, nick xmalec pisz
Siemka szukam graczy na EU jak na razie jestem początkujący 27 lvl. Mam też pytanie czy opyla się robić questy? Czy walić grind?