[MAQA] Idiocracy - Master x Master

Gildia Idiocracy [MAQA] rekrutuje w swoje szeregi.

Oferujemy:

-Profesjonalne wygrywanie gier

-Przemyślane taktyki

-Pomoc w pickach oraz setupach

-Przyjazną atmosferę

-Własny serwer głosowy

Wymagam:

-Chęci do gry

-Akceptacji idiokratyzmu jako najlepszego ustroju politycznego

-Challenger w LoLu/10k MMR w DotA2

Zgłoszenia w tym temacie lub w grze IGN: Aranisus.

Nie czekaj, dołącz już dziś do gildii, która zawojuje grę. W ramach udowodnienia tego, przesyłamy screena gdzie widać nasze DRUZGOCZĄCE i w pełni wykalkulowane zwycięstwo nad obecną gildią nr 1:

Tak było, nie zmyślamy PepeAmazing

111127a3a9.jpg

A cos bliżej o gierce?

A cos bliżej o gierce?

Jak nic nie wiesz o tej gierce to na wstępie skreślony jesteś, my gramy od pre alphy dla pro-founder pack buyerów

Spoko loko , zaczne grac. Może kiedyś do was trafie.

Będzie czyszczenie kont po closed becie?

Będzie czyszczenie kont po closed becie?

Tak

Ta giera będzie na steam? wiadomo coś?

Bo przyznam szczerze ze pozytywnie mnie zaskoczyła

Biorąc pod uwagę, że to NCSoft - prawdopodbnie nie.

Kończymy 1szy dzień swojego jestestwa zajmując 13 miejsce w rankingu światowym. Już wkrótce - 1.

Osoby chcące nauczyć się grać odsyłamy do naszego streama:

Streamujemy kiedy nam się chce i jak nam się chce.

Dzisiaj dzień drugi naszych zmagań. Tym samym zapraszam na lepszy strumyk o/ https://www.twitch.tv/randomguyciv

Już się bałem, że nikt z naszego pięknego portalu nie gra. Akurat robiłem 3 na 3 wczoraj chwilę z Wilde (pierwsza pozycja na screenie). Chętnie pogram z kimś, bo samemu trzeci raz zdobywać postacie od początku mało ciekawie, a jak próbowałem jakiegokolwiek znajomego nająć to: "Hurr durr kolejna chińska moba" , gracie coś poza 5 na 5? bo w końcu to wyróżnia tą gierkę. Dzisiaj będę trochę zajęty, więc spróbuje do was dołączyć jutro

IGN : ExCharny

Już się bałem, że nikt z naszego pięknego portalu nie gra.  Akurat robiłem 3 na 3 wczoraj chwilę z Wilde (pierwsza pozycja na screenie).  Chętnie pogram z kimś, bo samemu trzeci raz zdobywać postacie od początku mało ciekawie, a jak próbowałem jakiegokolwiek znajomego nająć to:  "Hurr durr kolejna chińska moba" , gracie coś poza 5 na 5? bo w końcu to wyróżnia tą gierkę. Dzisiaj będę trochę zajęty, więc spróbuje do was dołączyć jutro

gramy tylko 5v5

Już się bałem, że nikt z naszego pięknego portalu nie gra.  Akurat robiłem 3 na 3 wczoraj chwilę z Wilde (pierwsza pozycja na screenie).  Chętnie pogram z kimś, bo samemu trzeci raz zdobywać postacie od początku mało ciekawie, a jak próbowałem jakiegokolwiek znajomego nająć to:  "Hurr durr kolejna chińska moba" , gracie coś poza 5 na 5? bo w końcu to wyróżnia tą gierkę. Dzisiaj będę trochę zajęty, więc spróbuje do was dołączyć jutro

</blockquote>

Gramy tylko 5vs5 póki co bo podbijamy ranking gildii celując w top10, mało nam brakuje

Nasza niesamowita gildia zajęła w dniu dzisiejszym 10 miejsce w światowym rankingu, co jest nie lada osiągnięciem.

W dużej mierze zawdzięczamy tą pozycję przemyślanym taktykom oraz znajomości mechanik gry. No i nie zapominajmy o głównym składzie w postaci:

-Aranisus

-Civil

-Boosted

-Sildu

-mqs

Nie zwalniamy jednak tempa oraz pniemy się wyżej i wyżej - naszym celem przed zakończeniem bety jest przynajmniej TOP 1.

Dołącz już dzisiaj lub oglądaj nasz nasz stream tutaj: https://www.twitch.tv/randomguyciv

Nadam się spełniając tylko pierwsze wymaganie?

Tutaj jeden z dzisiejszych meczyków. Profesjonalna, przemyślana taktyka. Wszystko wyliczone przez naszego wodza Might Taya.

2fcdec8126.jpg

Gildia Idiocracy [MAQA] rekrutuje w swoje szeregi.

Oferujemy:

-Profesjonalne wygrywanie gier

-Przemyślane taktyki

-Pomoc w pickach oraz setupach

-Przyjazną atmosferę

-Własny serwer głosowy

Wymagam:

-Chęci do gry

-Akceptacji idiokratyzmu jako najlepszego ustroju politycznego

-Challenger w LoLu/10k MMR w DotA2

Zgłoszenia w tym temacie lub w grze IGN: Aranisus.

Nie czekaj, dołącz już dziś do gildii, która zawojuje grę. W ramach udowodnienia tego, przesyłamy screena gdzie widać nasze DRUZGOCZĄCE i w pełni wykalkulowane zwycięstwo nad obecną gildią nr 1:
KFuh0qZ.png