Maraton. Zapraszam :)

Cześć i czołem!

Ja jestem ToXzZ i naszła mnie ciekawa myśl z okazji open house Mighty Quest for the epic loot. A mianowicie maraton 24h ( od 16 do 16 ) albo do endgame'u jeśli będę się dobrze trzymał :)

Całonocna walka z bio-zegarem, pokonywanie snu na rzecz niszczenia potworów, a to wszystko bez dopalaczy ( czyt : Kawa, red bull etc. ). Tylko człowiek vs Sen vs Potwory.

Zapraszam serdecznie!

O to i link do samego streama który wystartuje o 16 : www.twitch.tv/toxzz

Jeśli możecie wesprzyjcie inicjatywę i roześlijcie to swym znajomym którzy lubią oglądać tego typu wyzwania.

Pozdrawiam.

ToXzZ.

Wpadne ok. 3-4 w nocy i zobacze jak sobie radzisz

Wpadne ok. 3-4 w nocy i zobacze jak sobie radzisz

Licze, że jeszcze jakoś sobie radził będę, a jak nie to sie system of a downa załączy pierdzielnie w słuchawkach i sie jakoś rozbudze :D DAMY RADE! BEDZIE OGIEŃ !

Ewentualnie pyknij jakiegoś LoL'a na rozbudzenie :D

Kurcze, zaczynam się martwić... Żadnej informacji na temat startu i odpalenia opcji downloadu clienta... GOD DAMN!

Może z jakichś torrentów pobierz? Nie wiem, czy powinienem coś takiego proponować, jednak gdy downloadowałem już z rok temu Hunter Blade - zadziałało. Zwykłe pobieranie było tragicznie wolne.

Może z jakichś torrentów pobierz? Nie wiem, czy powinienem coś takiego proponować, jednak gdy downloadowałem już z rok temu Hunter Blade - zadziałało. Zwykłe pobieranie było tragicznie wolne.

Ahoj piracie :) Właśnie patrzyłem czy jest na torrentach, no i, niestety, nie ma. Trzeba czekać, mam nadzieje, że ubisoft nie będzie miał opóźnienia ze startem a zarazem ja nie opóźnię streamu ...

Zajrzę po pracy [po 22]. Powodzenia.

Zajrzę po pracy [po 22]. Powodzenia.

DZIEKI! Nie wymięknę puki nie zasnę na livie ;)!

Nadal brak downloadu >,<

czytam polskie i ang fora, kazdy placze i zadnego newsa od ubi.

# To uczucie załamki gdy słysze, że przychodzi mail, patrze, a tam jakiś mail od gameforge w sprawie jakiejś tam gry... ehhh ... #UBI PLEASE!

Robie wszystko co mogę by nie przekładać streamu, pisze im na fb szukam po forach szukam jakiegos downloadu ale niestety... Postaram się nie przekładać go za długo!

# Live is on. Czekamy tylko aż ubi w końcu da nam znać!

warn_ico.png
Za DP. - Dzz'

LECIMY! DZIAŁA.

Cześć i czołem!

Ja jestem ToXzZ i naszła mnie ciekawa myśl z okazji open house Mighty Quest for the epic loot. A mianowicie maraton 24h ( od 16 do 16 ) albo do endgame'u jeśli będę się dobrze trzymał :)

Całonocna walka z bio-zegarem, pokonywanie snu na rzecz niszczenia potworów, a to wszystko bez dopalaczy ( czyt : Kawa, red bull etc. ). Tylko człowiek vs Sen vs Potwory.

Zapraszam serdecznie!

O to i link do samego streama który wystartuje o 16 : www.twitch.tv/toxzz

Jeśli możecie wesprzyjcie inicjatywę i roześlijcie to swym znajomym którzy lubią oglądać tego typu wyzwania.

Pozdrawiam.

ToXzZ.