Margonem ;d

Witam,czy ktos z naszych fotumowiczow,gra w te grę?Sam dostałem konto 48tropek,moge na starcię pomoc ;D

Grałem chwilę, gra jest całkiem fajna, ale niestety powyżej 30lvl bicie lvl zaczyna być uciążliwe ( moja opinia ) Poza tym niestety wielką wadą jest poziom ludzi którzy tam grają ( i nie chodzi mi tutaj o level, tylko o poziom intelektualny ). Do tego baaaaardzo frustrującym jest pay2win.

P2W ? Gzie ty w margo p2w widzisz ? ;___;. Sam od czasu do czasu gram 43 łowca ,kiedyś hardkorowo z gildią łoiłem,teraz mi się nie chce :P

P2W?Nic takiego nie występuję:> Sam nie wydałem ani złotówki na grę,a dedam takich troszkę podkokszonych. Podawajcie swoje Nicki,może się zgramy :D

Porównaj sobie ile musisz za***przać żeby na wyższym levelu nosić full heroiki? Jest to praktycznie niewykonalne, natomiast wystarczy zakupić SŁ i sprzedać je i już ma się kasę na ekwipunek, jak dla mnie to JEST P2W. N

Za 1 sł (około 3 zł) masz 250k,Tyle w godzina,grając od zera zarobisz,czasem na małym lvl'u wpadnie jakieś uni,albo lepiej hero-Wtedy na najbliższe kilka lvl'i,jesteś ustawiony :>

Chłopie, kiedyś grałem to na aukcjach była możliwość kupienia jakiegoś wykokszonego itemu za SŁ. Robisz to, sprzedajesz go za miliardy i masz wszystko gdzieś. Wymiana na golda się nie opłaca. Więc jest to P2W ale jednak nie tak duże.

p2w nie ma tylko klasy sa op niektore i jest strasznie niedopracowana. Kiedys o 10 lvl goscia utluklem bez problemu majac stockowe itemy

I widzisz :> P2W tutaj niema i nie będzie :D

Gram posiedam 160 tropka ( jak dla mnie gry przeglądarkowe to strata czasu) ((gram tylko dlatego że grają moi kumple i moge z nimi pogadac nie tracąc kasy na sms :DDD)

ciach

admin_ico.png
W regulaminie tego niema aczkolwiek mamy pewny bardzo ładny obrazek po prawej stronie forum, pod targowiskiem, można w niego kliknąć : ) - Salek

Proponuję temat do zamknięcia...

Na prośbę twórcy tematu zamykam.

Witam,czy ktos z naszych fotumowiczow,gra w te grę?Sam dostałem konto 48tropek,moge na starcię pomoc ;D