Jak to teraz tam jest? Dobrze jest zacząć grać czy spotkam pustki? A może jest jakaś inna gra przeglądarkowa warta uwagi, niekoniecznie mmo 2D?
Margonem i inne
W Margonem pustek żadnych nie ma, tylko obecnie jest niemal sama dzieciarnia. Grałem w tę grę 3 lata i powiem Ci, że nie warto do niej wracać. Admini są strasznie łasi na kasę, niedawno dodano nowy "płatny" serwer. Eventy też ostatnio nie zachwycają. Ja bym zagrał w coś porządnego, chociażby Taern.
Pitolenie, grał 3 lata. Jeżeli chodzi o ten "płatny serwer" to nie jest tak. Płacisz za wejściówkę 20sł czyli 20zł ps i masz exp x3 i różne bajery. Odkąd gram na nim nie spotkałem żadnego debila czy też dzieciaka. Na serwerach dziennie gra +/- 350 osób więc jak na polską grę przeglądarkową, wynik jest zaskakujący. Za sł możesz większość rzeczy kupić, a jeżeli chcesz zdobyć to samo za free, pograsz tydzień dłużej i będziesz miał. Możesz postać na elitce i sprzedać loota, często ludzie kupują itemy za sł, jeżeli są tego warte.
Jak to teraz tam jest? Dobrze jest zacząć grać czy spotkam pustki? A może jest jakaś inna gra przeglądarkowa warta uwagi, niekoniecznie mmo 2D?