Margonem- Kod z pażdziernikowego CD-Action

Witam

W najnowszym CD-Action załączony jest bonusowy klucz do gry Margonem w którą dosyć intensywnie gram. Ze względu iż normalnie nie czytam CD-A nie chcę odżałowywać tych "straszynyh pienioncuf" na jeden kodzik do ulubionej gry. Jeżeli ktoś zakupił ten numer i nie potrzebny mu ten kod gorąco podziękował bym za odstąpienie .

Pozdrawiam

Napisz do mnie na pw jeśli jeszcze nie dostałeś kodu to Ci wysle

EDIT kod poleciał mam nadzieje że się przyda

Podepne sie do tematu. Też chętnie bym przyjoł takowy kluczyk gdyż gram dość dużo w margonem a nie chce wydawać tych 16zl dla gazetki. Jagby ktoś kupił ją a nie grał w margonem chętnie przyjmę kluczyk.

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

warn_ico.png
Za multikonto. Kiedy mu napisalem, ze nie dostanie kodu za "gazetke", to stworzyl nowe konto, aby miec czysta karte. - Dzz

Ja również podpinam się do tematu, jeśli ktoś zakupił cd-action i kluczyk mu nie potrzebny z miłą chęcią przygarnę go. Z góry dzięki ;)

Szymon nie powinien dostac kodu za "gazetke".

Jak ktos chce kod, to niech napisze do mnie PW.

No to ja też się podepnę,w tym miesiącu w wydatkach niestety nie starczyło miejsca na CDA a w margo gram ,to godzik by się przydał od jakiejś dobrej duszy^^.

Prosze juz do mnie nie pisac, kod zostal zaklepany.

To ode mnie też jeden. Kto pierwszy ten lepszy ;)

KYU-ZOPO-SQC

jeżeli ktoś ma niepotrzebny kod to proszę mi przesłać na priv

Także zaopiekuję się niepotrzebnym kluczykiem :) W razie czego priv.

8CX-UG1U-RZ* w miejsce * wpisz odpowiednią literę

Mi też niepotrzebny, więc ROW-4PSJ-NP7

Mogę prosić o jakiś kod ?

Mógłbym także o takowy kod poprosić?

Również z chęcią przyjąłbym taki kodzik :D

Także mam 1 kodzik dla kogoś ps. na pewno nie dostanie go osoba z 1 postem

Proszę bardzo: V5S-YHOH-WIN

Też bym przyjął z checią;)

Witam, jeżeli ktoś ma jeszcze nieużyty kodzik to chętnie go przygarnę i mogę w zamian wysłać komuś smsa do gry czy czegokolwiek do 5 zł ;) pw! :)

Ja również się podłączam pod temat!!! Jeżeli ma ktoś taki kod a jest mu nie potrzebny proszę priv. W ramach wdzięczności mogę np wysłać sms na 5 czy10 zł!!