Margonem- Kod z pażdziernikowego CD-Action

Jak ktoś by miał jeszcze ten kod, był bym bardzo wdzięczny jak by mi go podarował na PW ;)

Tak trudno wydać 10 zł i jeszcze byście mieli McPixela

@Uzumachi: Czytaj ze zrozumieniem to dotyczy wydania październikowego a mamy luty, to nie kwestia 10zł(raczej 15 czy 16 bo tyle kosztuje CD-Action) a raczej braku możliwości zakupu tego numeru. Ja kupuję to pismo regularnie jak jestem w Polsce a wtedy przebywałem za granicą i mi przepadło.

Żeby było na temat to też chętnie przyjmę taki kod w zamian mogę dać kody do Benchamrku Catzilla oraz gry ShaunWhite bo jakoś mnie to nie interesowało a się marnuje...

Jeżeli ktoś by jeszcze posiadał takowy kodzik to proszę aby mi go podesłał na PW :) Będę wdzięczny :D

@iup nikt ci kodu za darmo nie odda. nawet na to nie licz pajacu

warn_ico.png
Obraza użytkownika ~ blaumro

Ma ktoś nadal taki kod? Jak tak to pisać na PW dogadamy się.

Jesli ma ktos kod z CD Action do Margonem prosze jak by mógł niech mi go wysle na PW.

Dziękuje.

Jakby ktoś chciał to w poniedziałek 03.03.2014 w PC Format za 7.99zł będzie kod do Margonem.

Oto co ten kod będzie zawierał.

Oto lista przedmiotów, jakie będzie można dostać, korzystając z tej promocji:
Dla graczy początkujących:
1. 6 smoczych łez
2. 10 smoczych run
3. 250 000 złota
4. Indywidualny strój
5. Torba na przedmioty
6. Mikstura lecząca – 200 000 punktów leczenia
7. Heroiczne błogosławieństwo

Dla graczy doświadczonych:
1. 6 smoczych łez
2. 10 smoczych run
3. Indywidualny strój
4. Heroiczne błogosławieństwo
5. Mikstura orzeźwienia
6. Talizman trzeźwienia ważny 1 miesiąc

Dla wszystkich co chcą dostać kod- Mam dla was dobrą wiadomość :) Wystarczy zrobić to co będzie podane w linku.

http://goldenbox.pl/giveaway-kody/kody-do-margonem/
7. Torba na klucze

Posiada jeszcze ktoś zbędny kluczyk :)? Zacząłem wczoraj grę i bardzo by się przydał.

Również proszę o kodzik najlepiej na pw z góry dzięki :)

Witam

W najnowszym CD-Action załączony jest bonusowy klucz do gry Margonem w którą dosyć intensywnie gram. Ze względu iż normalnie nie czytam CD-A nie chcę odżałowywać tych "straszynyh pienioncuf" na jeden kodzik do ulubionej gry. Jeżeli ktoś zakupił ten numer i nie potrzebny mu ten kod gorąco podziękował bym za odstąpienie .

Pozdrawiam