Jak ktoś by miał jeszcze ten kod, był bym bardzo wdzięczny jak by mi go podarował na PW
Margonem- Kod z pażdziernikowego CD-Action
Tak trudno wydać 10 zł i jeszcze byście mieli McPixela
@Uzumachi: Czytaj ze zrozumieniem to dotyczy wydania październikowego a mamy luty, to nie kwestia 10zł(raczej 15 czy 16 bo tyle kosztuje CD-Action) a raczej braku możliwości zakupu tego numeru. Ja kupuję to pismo regularnie jak jestem w Polsce a wtedy przebywałem za granicą i mi przepadło.
Żeby było na temat to też chętnie przyjmę taki kod w zamian mogę dać kody do Benchamrku Catzilla oraz gry ShaunWhite bo jakoś mnie to nie interesowało a się marnuje...
Jeżeli ktoś by jeszcze posiadał takowy kodzik to proszę aby mi go podesłał na PW Będę wdzięczny
@iup nikt ci kodu za darmo nie odda. nawet na to nie licz pajacu

Ma ktoś nadal taki kod? Jak tak to pisać na PW dogadamy się.
Jesli ma ktos kod z CD Action do Margonem prosze jak by mógł niech mi go wysle na PW.
Dziękuje.
Jakby ktoś chciał to w poniedziałek 03.03.2014 w PC Format za 7.99zł będzie kod do Margonem.
Oto co ten kod będzie zawierał.
Oto lista przedmiotów, jakie będzie można dostać, korzystając z tej promocji:
Dla graczy początkujących:
1. 6 smoczych łez
2. 10 smoczych run
3. 250 000 złota
4. Indywidualny strój
5. Torba na przedmioty
6. Mikstura lecząca – 200 000 punktów leczenia
7. Heroiczne błogosławieństwo
Dla graczy doświadczonych:
1. 6 smoczych łez
2. 10 smoczych run
3. Indywidualny strój
4. Heroiczne błogosławieństwo
5. Mikstura orzeźwienia
6. Talizman trzeźwienia ważny 1 miesiąc
Dla wszystkich co chcą dostać kod- Mam dla was dobrą wiadomość Wystarczy zrobić to co będzie podane w linku.
http://goldenbox.pl/giveaway-kody/kody-do-margonem/
7. Torba na klucze
Posiada jeszcze ktoś zbędny kluczyk ? Zacząłem wczoraj grę i bardzo by się przydał.
Również proszę o kodzik najlepiej na pw z góry dzięki
Witam
W najnowszym CD-Action załączony jest bonusowy klucz do gry Margonem w którą dosyć intensywnie gram. Ze względu iż normalnie nie czytam CD-A nie chcę odżałowywać tych "straszynyh pienioncuf" na jeden kodzik do ulubionej gry. Jeżeli ktoś zakupił ten numer i nie potrzebny mu ten kod gorąco podziękował bym za odstąpienie .
Pozdrawiam