Margonem od zera

Witam. Grałem w ową grę kilka dobrych lat. Mam zamiar znów powrócić i zacząć od początku. Poszukuję aktywnych osób chętnych do wspólnej gry w Margonem. Świat itd ustalamy na końcu. Wystarczy mi nawet jedna osoba bądź dwie. Chętnych proszę o pw. Pozdrawiam!

Witam, poszukuje osób do wspólnej gry przegladarkowej margonem na starym silniku. Serwer wystartował bodajże przedwczoraj. Chętnych zapraszam na pw :)

Hmm.. podaj link do tego starego silnika (serwera) bo nie moge znalezc

/EDIT

oldmargonem.pl mam link :)

Długo na to czekałem. Mój nick to Santjago. Zapraszajcie jak coś. Fajnie jest powspominać to stare Margonem. :)

Też gram.Nazywam się Abel i gram łowcą bo te stare wyglądy postaci były najlepsze ^^

Cieszę się, że jest Was tylu ;) mój nick to Beewasp. Do zobaczenia w grze! ;)

Cytat ze strony glownej : "Pamiętaj jednak, że brak tutaj wielu expowisk, elit II czy tytanów. Serwer ten nie otrzymuje też aktualizacji, które niosą ze sobą synchronizacje, dlatego nic więcej niż w chwili obecnej się na nim nie pojawi."

Warto zagrac? Mamy wybor grafiki na start czy to po prostu oddzielny serwer?

Warto, na pewno warto gra tu strasznie dużo osób dlatego, że stary silnik lepszy zdaniem wielu osób. Sam tak uważam, że ten nowy jest do niczego :/ A co do Twojego pytania to nie za bardzo rozumiem. To jest zupełnie inny serwer inna strona, ale od tych samych. Strona: oldmargonem.pl

@up. Dzieki tyle chcialem wiedziec :) Pogram wieczorkiem na Oldzie ^^

Witam. Grałem w ową grę kilka dobrych lat. Mam zamiar znów powrócić i zacząć od początku. Poszukuję aktywnych osób chętnych do wspólnej gry w Margonem. Świat itd ustalamy na końcu. Wystarczy mi nawet jedna osoba bądź dwie. Chętnych proszę o pw. Pozdrawiam!