Margonem

Witam

Szukam kilkuosobowej ekipy do gry Margonem, nie stety nie wiem na jakim servie gra najwięcej osób więc wybór pozostawiam wam, moje doświadczenie w grze jest małe ale tak czy innaczej w grupie raźniej... Chętni pisać, i podawać serv na którym gramy...

Aktualna lista graczy:

*Kraszan

*Tunia

*m3xir

Gramy na serwerze Jaruna.

Ja jestem chętny, ale moje doświadczenie jest także małe, więc serva nie pomogę wybrać :P

Z chęcią się do was dołączę , jeżeli lubicie rozgrywki pvp ( a bardzo polecam) to proponowałbym serwer Perkun (PVP) , ze swojej strony moge wnieść trochę doświadczenia, ponieważ grałem już w to nie raz.Jeżeli jednak nie bardzo przepadacie za pvp to serwer Jaruna. Grają na nim naprawdę porządni ludzie,a i atmosfera jest bardzo dobra. Wybór pozostawiam Newfe, ja się dostosuje.

Pasują mi oba server, więc zadecydujcie który i możemy grać o której godz. wam mniej więcej pasuje??

A kto kim gra, ja myślę nad Wojownikiem i Tancerzem ostrzy...

Chętnie z wami zagram, na serwerze Jaruna. Ale to dopiero po 22.00 ;D Moje doświadczenie jest niskie. Grałem w to na samym początku, ale nie pamiętam za dużo :pp

Ok, edytuje pierwszy post i zrobię listę kto gra i na jakim servie... ^^

Tylko o której gramy, i czy wogle razem zaczynamy, bo nie wiem czy mam już sam zacząć grać czy czekać, jak coś można troszkę w nocy pograć ^^

Zagram Hs Vinteek

No dabra, ja się nudzę więc se pogram, jak coś mój nick Smyrnek- wojownik

HS Vitek akurat jak cie w grze zobaczylem to chyba sie wylogowales

Okej. Zrobiłem postać na Jarunie również gram wojownikiem ^^ Nick : Dark Eye na razie mam 6 lvl ;(

Mój nick jak coś : Dehun a klasa to łowca

Ja również z wami pogram. Mój nick Ashelos, klasa to Paladyn.

Ja też zagram tylko podajcie jakiegoś ts'a i gramy serwer jaki ?

Server Jaruna, aktualnie gram tylko ja i Tunia, a TS`a jeszcze nie ma ale Tunia mówił że zorganiuzuje... ^^

Ja tez chętnie zagram, grałem kiedyś ale to było dawno... Nick w grze: Kolbi Asce Nar, Tropiciel.

Ja też gram na tym serwie ale mam już klan :P jak byście potrzebowali pomocy to piszcie na nick : Haachi

WitamSzukam kilkuosobowej ekipy do gry Margonem, nie stety nie wiem na jakim servie gra najwięcej osób więc wybór pozostawiam wam, moje doświadczenie w grze jest małe ale tak czy innaczej w grupie raźniej... Chętni pisać, i podawać serv na którym gramy...Aktualna lista graczy:*Kraszan*Tunia*m3xirGramy na serwerze Jaruna.

OTS Tobie niepodpasił? wkręcasz ludzi na ots'a, miało być już sporo ludzi, a sam sie wykręciłeś nie ładnie z Twojej strony... tu zrobisz to samo? pograsz 2-3 godziny i już Cie nikt nigdy nie zobaczy na margonem?

Ja też gram na tym serwie ale mam już klan jak byście potrzebowali pomocy to piszcie na nick : Haachi

Skoro Newfe i tak ma nie grać (podobno) to mógłbyś mi pomóc w grze ? :P

Spodobała mi się ta gra, ale i tak najprawdopodobniej ekipy nie będzie... ;/

Ekipa jest wszyscy razem gramy caly czas, a tutaj macie tsa : ts.cscenter.pl kanał 10. Tunia

Za 2 dni bede miał nowe słuchawki z mikro to wbije na TS'a

OTS mi nie przypadł, a Margonem , i puki co gram cały czas z Tunia... ^^