Margonem

Witam

Mam kilka pytań odnośnie WW gry, a mianowicie:

Czy jest sens zaczynać przygodę z tym tytułem, kiedyś grałem, gra jest bardzo przyjemna, przynajmnmiej jak dla mnie.

Jeśli warto zacząć to na jakim servie?

I jak wygląda gra bez wydawania niesamowitych ilości PLN, wiadomo, od czasu do czasu, mogę przeznaczyć te 5/10 PLN na gre.

Ps. Wiem, wiem pytanie troszkę nie na temat, ale jesli nie Margonem, to może znacie, i możecie polecić jakiś tytuł (podobny), no i żebym nie musiał wydawać setek PLN`ów... :P

Opłaca się . Ja gram na classic 43 wojak . Od czasu do czasu coś grywam.

A więc tak... Myślę że rozpoczynanie zabawy z Margonem ma sens, sam gram od czasu do czasu, jednak można być zniesmaczonym community... Pełno gimbów itp., ale są tam też oczywiście normalni ludzie. Polecam serv Zemyna, z tych normalnych serverów jest (chyba) najmłodszy. Na pewno niesamowitych ilości kasy nie będziesz musiał wydawać, ale twórcy ostatnio trochę popsuli zabawę dodając błogosławieństwa(dodają +x atrybutów, ale możesz je zdobyć z questów). Ja gram już dosyć dłuugo i nie wydałem więcej niż 8 złotych.

Super, dzięki za odpowiedź, już zacząłem grę, 7 lvl Tancerz... :P Jeszcze raz dzięki !!!

Witam

Mam kilka pytań odnośnie WW gry, a mianowicie:

Czy jest sens zaczynać przygodę z tym tytułem, kiedyś grałem, gra jest bardzo przyjemna, przynajmnmiej jak dla mnie.

Jeśli warto zacząć to na jakim servie?

I jak wygląda gra bez wydawania niesamowitych ilości PLN, wiadomo, od czasu do czasu, mogę przeznaczyć te 5/10 PLN na gre.

Ps. Wiem, wiem pytanie troszkę nie na temat, ale jesli nie Margonem, to może znacie, i możecie polecić jakiś tytuł (podobny), no i żebym nie musiał wydawać setek PLN`ów... :P