Margonem

Witam.

Poszukuje osoby/osób do wspólnej gry w Margonem.

Zaczynamy od nowa serwer obojętnie który, na pewno się dogadamy.

Chętni pisać tutaj lub zapraszam na priv.

Chętnie zagram, posiadam również serwer ts. Proponuje jakiś najnowszy serwer, orientuję się ktoś może który najlepiej wybrać?

@edit: może świat Telawel? Aktualnie online 400+.

Zależy jak chcesz grać. Jest teraz serwer z tym całym nowym Interfejsem, całkiem przyjemnie to wygląda :)

Jak chce grać, tzn? Chodzi Ci o nowy i stary interfejs, tak?

Brak PVP, z PVP, nowy Interfejs, inni ludzie. Jestem w margonem od 6 lat, mniej więcej wiem gdzie, co, jak, kto :D

To jeśli jesteś w Margonem już od sześciu lat, może polecisz nam serwer, na ktorym najlepiej zacząć grę (przyjmując że jesteśmy osobami, które nigdy nie grały w Margonem). Od siebie dodam że oczekiwał bym pvp, w miarę fajnej populacji, i myślę że właśnie tego nowego interfejsu. :)

A opłaca sie w to jeszcze grać? nie przeczę, mój pierwszy mmo jak mi podłączono internet w wieku 10 lat xd

Właśnie, i kolejne pytanie, czy opłaca się w ogóle zaczynać?

Nowy Interfejs jest chyba tylko na jednym serwerze.

Czy warto zaczynać? Nie macie level capu, ludzie zaczynają od początku, inne serwery, inna klasa, itp.

Wiadomo, masę ludzi siedzi w określonych lokacjach. Czekają tylko na elitę II albo cokolwiek lub tylko po to, żeby zabić słabszych. Gra nawet teraz, przynosi mi dużo funu, dużo zabawy. Niestety populacja w niej - W WIĘKSZOŚCI - to 10-16, co jest najgorsze. Czy warto? Wydaje mi się, że warto. Jak się wkręcicie, to szybko jej nie opuścicie :)

Czyli na którym serwerze?

Czyli na którym serwerze?

Ja cały czas grałem na Telawelu, dlatego też go polecę. Nomada, Tempest są najnowsze i najmniej graczy jest na nich, więc może tutaj warto zacząć?

Jestem chętny do gry na Tewalu podacie nicki kto kim gram i zaczynamy panowie :)

Cuellel - tropiciel, serwer Telawel.

Porthis-Łowca, serwer Telawel.

Witam.

Poszukuje osoby/osób do wspólnej gry w Margonem.

Zaczynamy od nowa serwer obojętnie który, na pewno się dogadamy.

Chętni pisać tutaj lub zapraszam na priv.