Witam
Pytanie jest chyba oczywiste
Gry są takie same oczywiście, ale chodzi mi głównie o ilość ludzi na serverze. W której grze jest ich więcej i oczywiśćie jak ma się sprawa z polakami?
Witam
Gry są takie same oczywiście, ale chodzi mi głównie o ilość ludzi na serverze. W której grze jest ich więcej i oczywiśćie jak ma się sprawa z polakami?
Już chyba nikt w to nie gra. Zobacz ilość odp w temacie.
I tu się mylisz. Ostatnio testowałem 7S i było tak średnio. Dodam tylko tyle że ME wygląda ładniej niż 7S.
7S:
ME:
Co do tego czy gra ktoś czy nie, jest to obojętnie. Bez ekipy nie radzę zaczynać bo od ~15lv bywa już na prawdę ciężko. Mobki w tej grze nie są zbyt łatwe, ich inteligencje i siłę porównałbym raczej do Global Agendy niż innego mmo klona. Łatwo się domyślić, że jeśli jest trudniej to automatycznie 80% społeczeństwa nawet sie tym nie interesuje, nie wspominając o wypróbowaniu.
Moim zdaniem tytuł interesujący i fajny, ale jak wyjdzie C9 to będzie po nim. Można powiedzieć że oba te gry ME/7S i C9 są bardzo podobne, tyle że jeden ma "open world" a drugi "dung-jumpy". ^^
Witam