Martial Empires

Widziałam parę opisów i tak się zastanawiam.

1. Gdzie to grindówka, skoro mam 36lv i nigdy nie miałam braku zadań. A teraz mam w spisie 20 i kojelne 20 na mapie.

2. 3 klasy? Klasa to chyba ma inne skille, więc są 3 rasy, a klasę robi broń. Jak Shadow Walker Bowman.

2. 3 klasy? Klasa to chyba ma inne skille, więc są 3 rasy, a klasę robi broń. Jak Shadow Walker Bowman.

Są 3 klasy, każda ma do tego możliwość używania 3 weaponów. 3x3=9. To tak samo jakby w grze "xx" jest klasa "mage1" o rasie "ęęę" i klasa "mage2" w rasie "ąąą". Praktycznie nie różnią się niczym oprócz animacji i jakiejś bazy ze statami, a są liczone jako odrębne klasy. W ME jest o tyle dobrze że w każdej chwili [chyba] możesz sobie zmienić tego wepka. (;

Kolejna osoba, która nie grała, i pisze... I skoro każda broń ma inne skille to jest róznica.

Jeśli gracz z łukiem i daggerem nie są nazwani Hunter i Assasin to już ta sama klasa.

warior: broadsword, great axe, polearmrogue: dagger, bow, clawmage: scythe, chakram, sword

Ja nadal widzę 3x3.

Tak nazwa jest jedna, ale są inne weapony, czyli inna klasa, może nie bezpośrednio ale zawsze. Tak przy okazji, wie ktoś czym się różni Martial Empires i Seven Souls ? Jak wiadomo są to te same gry, jednakże z innymi tytułami, czym się w ogóle różnią i kto ma lepszy support ? ;>

A to dobre pytanie, bo mi się podoba ME, ale wersja niestety dość pusta.

Pewnie o 7S można będzie napisać coś więcej póżniej, bo narazie CBT.

Jako że open beta niedawno ruszyła pozwolę sobie odkopać temat i ponowić pytanie: Martial Empires czy Seven Souls?

Dla kogoś, kto dopiero myśli o sprawdzeniu tej gry - gdzie można spodziewać się lepszego supportu, częstszych aktualizacji, mniejszej liczby problemów wszelakich i bardziej stabilnej gospodarki (w tym ewentualnego handlu walutą lub przedmiotami z IS - nie wiem, jak to w tej grze wygląda)? Czy na chwilę obecną te wersje czymś się różnią (np. w ME są już update'y na które 7S będzie musiało dopiero czekać)?

Nie mam dużego doświadczenia z ME, ale 7SO wydaję się lepszy. Są GM online i dość sporo graczy i mają dobry serv, bo RODE z taką populacją laguje.

Ja gram w 7.

Widziałam parę opisów i tak się zastanawiam.

1. Gdzie to grindówka, skoro mam 36lv i nigdy nie miałam braku zadań. A teraz mam w spisie 20 i kojelne 20 na mapie.