Witam! Dziś zacząłem grac w MH i jak się domyślacie nie wiem nic. Ledwo wykombinowalem jak zalozyc miecz haha xD Mógłby mi ktos wytlumaczyc ta gre?? czekam
Martial Heroes
Moshu , wiesz ja podziwiam twoj talent do wybierania gier słabych. Ta gra to questing do 50 potem grind i znowu questing. To słabizna , straszliwa slabizna i nie czytaj pier**l na foicjalnej stronie ze to druga zx najpoplularniejszych mmo w eu centralnej/wschodniej
broda jesteś boski ;D
To w co ja mam grac ;<
Nie lubie Was ! xD
Moshuke ja nie jestem wyrocznią pogadajmy o tym na privie, napisz w co grałeś a ja ci powiem co moze ci sie spodobac( aha napisz czego szukasz w MMO)
W Deicide już nie grasz? Miałem ci konto dać ale trudno. To może się przerzucisz na Shaiye albo WoWa.
bardzo ciekawa rozmowa xDDD... a ja właśnie ściągnęłam tą grę i d*pa xD, bo mam Vistę, a na viście nie działa xDDD :-/ :-/ :-/ :-/ z waszych komentarzach wynika, że słaba gra więc uchroniłam się od poniżenia xDDD
[ Dodano: 2008-10-24, 17:04 ]
sorry ale błąd zrobiłam zamiast "komentarzach" trze "komentarzy"... Ach te błędy xddd... Muszę sobie słownik załatwić :-D :-D
Ta gra to zal totalny . Po prostu jest strasz na wole tam jakieś już Dungeon's dragon's
Gra rzeczywiście lipna. Gdy miałem małe pojęcie o grach to w nią grałem.To było już dawno temu. Ale broń umiałem założyć. To dajesz chyba ,,I" (invetory) i tam zakładasz. Ale nie każda postać może ubrać miecz.
Predzej czy pózniej znudzi cie sie martial heroes zobaczysz.
w sumie... grałem w MH ale to gorsze od metina2 (w którego oczywiście nie gram) łazisz wykonujesz questy potem znów questy i tak dalej pwiem Ci nie graj w to!
Joker@-Znam cię dobrze i wiem że w MH nie grałeś nie zmyślaj
Witam! Dziś zacząłem grac w MH i jak się domyślacie nie wiem nic. Ledwo wykombinowalem jak zalozyc miecz haha xD Mógłby mi ktos wytlumaczyc ta gre?? czekam