Martial heroes!

SIEMKA ale jestem podniecony, jejuuu moje kochane MH wraca do życia !!!! http://www.globalmartialheroes.com/ tu macie link nie jest to fail, poczytajcie tam fora, sa Polacy, niedługo CBT potem OBT!!! Kto zagra? ja juz nie moge sie doczekac <33 . Jak cos to mam realne zycie xd !

O widze, że nie tylko ja lubiłem tą grę :D Zawsze gralem Synka pod Daggery xP . Szkoda, ze to prywat, no ale i tak zagram jak bedzie OB ;)

Nawet nie mogłem kiedyś w tą gre zagrać z powodu braku listy serwerów za każdym razem ale teraz mam zamiar zagrać ;)

To juz chyba trzeci temat ze MH wraca niedlugo i nadal zadnej daty. Jakby nie bylo, zagram na probe ze swiadomoscia ze ta gra nie dorasta do poziomu Mayhem KungFu.

Ja na pewno zagram, nigdy nie zapomne tej gry była za***ista, miałem 114 maga z mieczem :)

Hmm, czy ktokolwiek wie o, jakiejkolwiek przypuszczającej dacie wydania open beta testów? Niby zarejestrowałem się na tej ich stronie lecz nic nie świadczy o tym że gra ma wyjść nie długo.

noo gra naprawdę fajna ^^ jedna z niewielu gdzie przyjemnie mi się grało :D

Już są ludzie do CBT obecnie bodajże 50, nie ma dokładniej daty OBT, można obejrzeć pare filmików jak sie wpisze na yt: Global Martial Heroes , aktualnie jest Combat Part 4.9a ;) Poczytajcie forum i nie mówcie ze to fake.

No tak CBT wystartują chyba jak będzie Combat 5.0, na OBT trzeba czekać, mimo, że to prywat to jakby global bo oprócz koreanskiego nie ma zadnego ( z tego co wiem) + zamknęli Martial Empires, więc część co nie grali w MH możliwe ze sie skuszą :) Nawet jeśli Ci z NeoWizu mieliby zamknąć tego prywata tylko dlatego, bo chcą otworzyć globala to bym się cieszył ^^

Ta gra jest poprostu wyjee*** :P Grałem w nią i będę w nią grał dopóki bedzie :P

Miałem maga 110+ , nick : DarkMage :D

Myśle , że Privat będzie dopiero na początku stycznia 2013 roku , wcześniej im sie nie uda ;)

I jeszcze Cd na skile nie bedzie ;( Ale trzeba się cieszyć to co sie dostaję :P

Pzdr , drzewus :P

Rzaah mówi, że będzie lub nie, bo to nie jest takie proste, ponieważ na Koreańskim MH nie ma CD :P

Refresh :) zapraszam na globalmartialheroes.com !

reff ;d www.globalmartialheroes.com (wlasnie trwaja cbt)

reff ;d www.globalmartialheroes.com (wlasnie trwaja cbt)

Trzeba miec jakiegos key'a zeby wejsc do gry?

Mozna kupic za 10$ albo czekac na kolejne cbt

http://globalmartialheroes.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=951&sid=114e6baa4e71858f0d2e22ad8b237d08

OBC jest do pobrania ale nadal trwają CBT :D

juz doczekac sie nie moge ;)

Ta gra miała klimat, którego brakuje dzisiejszym tytułom. Czekam z niecierpliwością :D

Dokładnie, pamietam jak zacząłem grac w 3 klasie podstawówki :)

To jak można już grać, czy jeszcze trawają te CBT?