Z taka ekipa możemy stać się na starcie najsilniejszą Polską gildia. Nie mogę się doczekać 15 . Niestety, na tygoniu nie będę miał możliwości zarwania nocki, by poczuć ponownie klimat tej epickiej gry. Meh, pamiętam jak 1 raz dropnąłem KiJi C.
Martial Heroes
Zalatwilem TS, mozna juz wbijac na hp-m.eu / hpm i szukac Martial Heroes ;> Zapraszam ^^
gram, robie monka
Jakie hasło do TS'a?
Najlepszą gildią? Hah lol nope. PG będzie najlepsza, jeśli zgarną supreme i proZaca.
@Edit
Jak chcecie ts to możecie wbijać na ts-megamiasto.eu kanał 18.Legue of Legends hasło bee. Kij z nazwą to mój stary kanał i nikt nie będzie wbijał. Tam sobie możecie gadać, spać, pierdzieć, co chcecie.
Ale nawet jak będziemy w topce to dobrze xD
Ah... Zapomniałem. Hasło to hpm
Ja teraz będę na wyjeździe i wracam dopiero w piątek to wtedy się dogadamy na ts co i jak
Mam bardzo dobrego tsa. Jak jestescie chetni moge udostepnic. Jak cos pisac PW
To zróbcie jednego TS'a najlepiej na hasło i z nazwą kanału dot. martial heroes ;d
No ja mam, tylko nazwy zmienic nie moge, a nie ma admina, zeby mi dal CA.
ok wróciłem wbijać na ts kanał hp-m.eu hasło:hpm pokój MMO/MMORPG/IHNS- inne to obgadamy wszystko
Sorki za double posta, ale muszę napisać... Ostatecznie wszyscy dziś o 18 na ts kanał hp-m.eu hasło:hpm pokój MMO/MMORPG/IHNS- inne to obgadamy wszystko
A co chcesz obgadać?
Nazwe gildii itp.. I tak pogadać bo zmuła ;>
Nazwa gildii to akurat najmniejszy problem. Właściwie w porównaniu do tego co się będzie działo, to w ogóle nie jest problemem.
Wiem, ale lepiej wszystko ogarnąć teraz niż potem wszystko na ostatnią chwilę.. Ja już jestem więc jak chcecie to wbijajcie. Kanał: hp-m.eu hasło: hpm pokój: CrSpace Co. - Martial Heroes
Po co robić coś zanim jeszcze wystartuje gra? Zapewne teraz jest milion chętnych, a 1/4 i tak nawet nie zacznie, 1/4 wyjdzie po stworzeniu postaci, a kolejna 1/4 po wbiciu 10 lvla. Jak dla mnie bez sensu.
Nie pasuje wyjdź... Ja tam wolę wszystko ogarnąć wpierw, a nie potem rozgardiasz..
Znaczy, żeby było jasne. Gildia, o której mówiłem nie będzie czysto forumowa. Robię ją z kolegami z podwórka i my już mamy wszystko ustalone. Kto chce może dojść, nie ma problemu. Tylko, żeby nie było, że jak powiedziałem, że robię gildie to będzie na potrzeby graczy z forum. Z resztą i tak większość stąd na rozwój gildii nie będzie miała zamiaru wydawać golda/fame'u. Jak sobie pomyśle, że każdy, kto będzie w gildii będzie mógł atakować inne gildie, tak po prostu, to nie wiem, czy ta gildia przetrwa (w PG ma być proZac i supreme to ojejku matko boska).