Dobra tam... Zrobimy z nimi sojusz i tyle ... I mam pytanie jak założyłem ten temat to mogę być zastępcą?
Martial Heroes
Nie wiem, czy będzie opcja sojuszy, skoro opcja war nie będzie istniała. W swoim czasie, z biegiem czasu bla bla, wiesz o co chodzi, nie znam Cię.
Też chętnie pogram. Ciekawe czy mój stary nick będzie już/jeszcze zajęty czy nie I ofc Sinka będzie
Dobra , to jak coś mamy TS'a hp-m.eu , to może jak ktoś ma ochotę na grę to niech będzie o 21 dzisiaj np. ustaliło by się wszystko. Aktualnie siedzimy w 2, więc jak ktoś ma ochotę to nawet niech teraz wbija . ( hasło hpm ) pokój Tawerna - Hero
Piszę się także do gry ^^ Widzimy się o 11:30 w grze :>
@UP
22:30
Launch Date: October 15. 11:30 PM, GMT +2
GMT +2 to strefa czasowa, w której aktualnie znajduje się Polska. (czas letni)
Nie wiem, nie znam się, ale PM to jeszcze ogarniam. 22:30, czy 23:30 to i tak nie 11:30.
Dokładnie tak, dodałem to tylko do sprostowania
11:30 PM to 23:30.
http://pl.wikipedia....gar_12-godzinny
Szczepan ma racje, chociaż nie napisał czy AM czy PM .
@EDIT, kolega był szybszy .
No nic, ja się pojawię w grze w środe w takim razie.
Witajcie,
Chętnie z Wami zagram w tą zacna grę.
Moje małe skromne pytanko. Gra grind czy questownik?
Grind . Questy są jednak, większa ilość czasu to grind
Ja z tego co pamiętam to ująłbym tak: do 52 chyba lvla quest quest quest. Ale potem już questy co parę lvli i pure grindownik No ale wbija się szybko jeśli masz kasę a goście wysoki lvl i chcą kasy (w końcu plvl na maxa był w tej grze
)
W takim razie chętnie zagram
Pisze się! Pamiętam stare czasy tej gry...ach piękne, stare czasy
witka,
mam zamiar pograć, będzie to mój pierwszy kontakt z grą. Planuje zagrać assassinem z łukiem, w każdej grze lubię łucznikami grać. Ma ktoś może jakiś guide jakie statystyki itd trzeba pakować.
Halo, siedzimy na tsie, a pustki so. ;_;
witka,mam zamiar pograć, będzie to mój pierwszy kontakt z grą. Planuje zagrać assassinem z łukiem, w każdej grze lubię łucznikami grać. Ma ktoś może jakiś guide jakie statystyki itd trzeba pakować.
Staty każdą klasą ładujesz pod itemki. Rozdajesz je tylko, gdy możesz założyć nowy armor/legsy etc. A skille jak skille, w MH z reguły rozdaje się w 2 pierwsze kolumny (do 84 lvl).