Martial Heroes

serwer jest wyłączony pewnie dla tego :/

Kurcze i nie pograłem sobie . A drugą połowe dnia mam okrutnie zawaloną sprawami w tym drugim "realnym " swiecie i nici z grania dzisiaj :/

Nie martwcie się, jeszcze będziecie mieć sporo czasu na grę. Zwracać uwagę na każdą godzinę od startu mogą Ci, którzy lubią być pierwsi w statystykach. Jednak raczej polecam to w grach, gdzie warto.

Wystarczy spojrzeć, jak prosto wykonana jest strona. Nie można spodziewać się, by wszystko działało od razu w dniu premiery.

Się czyta forum to się wie. Za kilka dni/tygodni będzie można grać.

Spróbuj reinstalnąć grę

Nic nie da, serwery są wyłączone z powodu bugu.

Mógłbyś dać znać jak serwer będzie on?

Powiem tak servy działają, ale jest sporo błędów. Ja np. nie mogę brać questa ani bić potworków, a przed chwilą mogłem :/

Mi pisze, że mam się zalogować na homepage, ale się nie da, bo jak klikam w pole Username to nic się nie dzieje.

Chętnie zagram , tylko narazie mają jakieś problemy:(

Ogólnie jest tak że jest to debugg testy i dużo rzeczy nie działa. Questów się nie da brać , a nie które potwory są po prostu zbugowane i stoją w miejscu kiedy je się bije, a w dodatku ciągle się leczą. Zdarzają też się lagi. Jednak, lepsze to niż off serwerow

Dla mnie jest off.

Po zalogowaniu i wybraniu serwera napis "acess failure. please log in on website". Tylko się nie da.

To czemu nie mogę grać?

Witam serdecznie.

I coś wiadomo już? Kiedy? i jak?

Toż już działa od 3 dni ludzie...

słuchaj to mam problem z wejsciem coś;/

nie moge sie zalogowac i nie wiem czemu, a po drugie jak sie zalogowac na stronie producenta? nie moge ani tam na gorze na czarnym pasku;/ mam mozliwosc zaznaczenia tylko ptaszka.

a jesli chodzi o MEMBER LOGIN to nie moge nic wpisywac jak by nie działaly ramki

Jak klikasz member login to jest pokazane tylko jak się logować. Musisz tam na górze. Spróbuj kliknąć na prawo od ptaszka, na krawędzi strony. Czasem tak znika.

I mam spróbować nacisnąć REMEMBER ME LOGIN? Którego za cholere nie widać ;/ ani go sięgnąć nie mogę. Tylko okienko małe białe jest na ,ptaszka''.

I co dalej jak jakoś uda mi sie to zrobić? Normalnie wlogować się na gre?

Kliknij milimetr na lewo od paska przewijania. Potem logujesz się do gry.

klikam na krawędzi i nawet pol i milimetr i nic sie nie dzieje

a konto dalej nie wchodiz;/

A jak niby potwierdzi login? Wpisuje, klikam enter i nic.

Też miałem ten problem z kliknięciem zaloguj na stronce. po prostu kliknijcie LPM na hasło, potem 2x TAB i ENTER. Powinno zalogować :P