Martial Heroes

Mhm, ok, dzięki za info.

Aż nie mogę uwierzyć, gra w którą grałem "za szczyla" wróciła!

Oczywiście że się piszę na gre - obstawiam sinkę bow, ale to się jeszcze zobaczy :)

Pozdrawiam

Witam. Widzę ze powrót tej gry wzbudził niemałe zainteresowanie wśród ludzi tego portalu. Niestety los chciał, ze moim pierwszym mmo była Tibia i właściwie nigdy nie słyszalem o MH, wiec pytanie, czy byłby ktoś w stanie mi mniej więcej wytłumaczyc, o co chodzi w tej grze i wprowadzic w jej kontent? Najlepiej na gg/ts bo pewnie będę miał więcej pytań :P

Sam mało grałem(41 lvl i zrobione 2 czy 3 questy), ale gra maksymalnie mnie pochłonęła, do tego stopnia, że przez tydzień po zamknięciu nie wiedziałem co ze sobą zrobić :D

Kto będzie w grze punktualnie o 1:30, bo ja będę !

Może pogram, bo spodobała mi się muzyczka. Będę grał Assassinem bo to jedyna żeńska postać :<.>

Haha, mój brat też grał w MH tylko dlatego, że muzyka była fajna.

Mój brat - cicha reklama. Enjoy!

Haha, mój brat też grał w MH tylko dlatego, że muzyka była fajna.Mój brat - cicha reklama. Enjoy!

Taby albo chociaż strój do drugiego please :P.

Właśnie ściągam.

Nick jakiś coś z Shan albo Majutsu.

Ostatni Offtop.

Brat gra ze słuchu, więc tabów raczej nie znajdziesz. Hmm, możesz do niego napisać wprost z jutuba. Mogę mu powiedzieć, że to zrobisz, ale to już jutro, jak coś :)

Żeby nie bło double posta, to - wbiłem do gry, questy nie działają. Potworów nie ma, ale za to ludzie są! Po 5 minutach gry wyskakuje jakiś błąd. No nic, czekam do jutra.

Jeżeli chcecie,macie czysty ts: 178.217.189.43 , w razie potrzeby zrobię kanał.

no i dupka, dzisiaj juz nie działa serwer :/. W czoraj wieczorem ładnie sobie pogralem na zbugowanych mobach do jakies 1 coś tam... a dzisiaj nie mogę się wbic. Chociaż pisza naswojej strone, oraz kliencie, że serwer właczony:((

MEH, niech szybciutko naprawiają, bo ja naprawdę chcę już w to grać! :<

Ale to było trochę do przewidzenia, że tyle ludzi będzie chętnych, aż serwery padną.

duzo nie było. na otwarciu zaledwie 200 osob grało.

Napiszcie jak możecie jak wszystko będzie już stało i działało :)

Pisze się!! Tylko czym zagrać? :D

Ja gram magiem(grałem) smieszne to jest, grafika słabiutka, postac - maga porusza sie i wygląda jak postać o odmiennej orientacji i poglądach ;) ale klimat jest w tej grze :]

Up@ Nie tylko grafika i animacje budują klimat, dlatego czujesz go w tej grze.

Trzeba poczekać, mimo iż przygotowania do OBT ciągną się miesiącami, to myślę, że wynik końcowy powinien być zadowalający :).

Ktoś może się zalogować?=/

Może ktoś pomóc? Próbuje zainstalować grę, ale cały czas wyskakuje brak odpowiedzi pomocy pliss!

Już nie ważne, to o której gramy?

Jestem jedynym któremu nie działa patcher?

Od momentu instalacji do teraz ciągle to samo:

Updating... 0/0 a potem błąd:

Failed to download game.ver file. It may be user's internet line problem,

Teraz na stronie niby server jest offline, ale po instalacji był jeszcze aktywny na zielono i nadal było to samo.