Witam. Czy pogrywa ktoś jeszcze o to w ten tytuł jak napisane w temacie ? Gierka zawsze mnie ciekawila, lecz nie miałem zbytnio czasu aby przesiąść do niej na dłużej. Chciałbym znaleźć kilka chętnych osób bądź nawet więcej które dopiero zaczynają grać bądź która grały/grają i z chęcią użycza swej pomocnej dłoni oraz dobrze się z nami będą bawić Mam nadzieję, ze jakieś liczne grono sie znajdzie bo tytuł..jest dość.. kontrowersyjny i napewno ciekawy
Marvel Heroes 2016
Polska gildia - jest nas dosyć sporo - chętnie pomagamy nowym.
Jak wejdzie zmiana, o której jest news na głównej, o "skalowaniu levelu" pewnie więcej osób będzie chetnych do wspólnej gry, z tego względu, że większość graczy ma większość postaci na 60 (+ kilka leveli prestige) i levelowanie nowej postaci dla takich graczy to ok 30 minut (1-60).
Jak masz pytania to zaglądam to pare razy dzienie lub jestem w grze ok 20-22. Nick ten sam co tutaj
@TotekPL podaj nazwe ts albo cos. Z checia wlasnie ogarnal bym wieksza grupe do grania bo jak wiadomo samemu, szybko sie nudzi.
Ts jest dla osób z gildii. Jak chcesz dołączyć to wyślij podanie na stronie albo odezwij się do mnie w grze - dam namiar na Ciebie oficerom. Oni dodadzą Cię do gildii i nadadzą Ci uprawnienia do TS
Witam. Czy pogrywa ktoś jeszcze o to w ten tytuł jak napisane w temacie ? Gierka zawsze mnie ciekawila, lecz nie miałem zbytnio czasu aby przesiąść do niej na dłużej. Chciałbym znaleźć kilka chętnych osób bądź nawet więcej które dopiero zaczynają grać bądź która grały/grają i z chęcią użycza swej pomocnej dłoni oraz dobrze się z nami będą bawić Mam nadzieję, ze jakieś liczne grono sie znajdzie bo tytuł..jest dość.. kontrowersyjny i napewno ciekawy