Jak odblokowac postac ktora bym chcial grac?
Gram Hawkiem i odblokowalem juz Storm , te odblokowywanie jest losowe czy przechodzac story quest bd stopniowo dostawac kolejne postacie?
Zalezy mi na takich postaciach jak Kapitan America , Iron Man .
Gram Hawkiem i odblokowalem juz Storm , te odblokowywanie jest losowe czy przechodzac story quest bd stopniowo dostawac kolejne postacie?
kliknij "T" i wybierz odblokowaną postać
parę dostajesz z questów, resztę "dropisz", chociaż jest na to mała szansa, bo na 23 lvl'u nie wydropiłem nikogo:)
o Ironiku i Ameryce zapomnij, to najdroższe postacie z IS, kosztują 2k
Serio mam tak male szanse na to ze pogram se Iron Manem albo Capitanem America? kurde ;// a jest szansa na wydropienie ich podczas expienia?
I jaka postac polecacie ktora wam sie dobrze gra? bo zbytniego wyboru narazie nie mam poza Hawkiem i Storm
Na forum pisali, że dopiero na end game szansa na kapitana i Iron Mana wynosi ok. 1%. Specjalnie tak zrobili, żeby ludzie płacili te 20$ i mieli z głowy.
Co do postaci to ja gram hawkiem i the thing'iem i gra się znośnie.
ja pogralem troche daredevilem,troche nudnawy natomiast scarlet witch niezle tnie jako crowd control, najwazniejsze na poczatku to wysoki defense i mozesz spokojnie wtedy latac.
A ja jako że zapisałem się do CBT dawno temu dostałek 4k tych monetek i moge kupić Iron Mana i innych. Ktoś chce kupić konto