Marvel Heroes Online CBT

Witam,

Ktos juz testowal gre ? jak wrazenia ? bedzie wiecej postaci do wyboru ? hmm czy ja wiem czy to h'n's... sami ocencie swoimi opiniami :)

Jak wlasnie pobralem i gram Thorem ^^

grafika na dobrym poziomie, rozgrywka wciagajaca i ten klimat komiksowy :0) nic dodac nic ujac :)

komentujcie !

Jest super. Mam dostęp już od dłuższego czasu. Wbiłem 23 lvl Czarną Wdową, wcześniej pograłem trochę Wolverinem. Najbardziej podoba mi się to że można robić questy/expić z ludźmi których nie mamy w party, nawet jak oni zabiją moba to nam nalicza, zupełnie jak w PSO2. Im wyższy lvl tym ciekawiej, na początku jest dość spokojnie, ale potem(po zabicu Deathstrike) zaczyna się prawdziwe piekło :) masa mobów biega za nami przez pół mapy. Takiej siekaniny jeszcze nie widziałem.

Nowe postaci jak najbardziej będą, na forum jest oficjalny temat założony przez załogę, w którym można wymienić te które chcemy aby dodali.

Warto też wspomnieć o tym że bohaterów można "wydropić" z mobów lub dostać z questów, podobno prawie wszyscy mają być dostępni w ten sposób. Niektóre skiny/stroje też podobno można zdobyć bez wydawania centa.

26 postaci na start, 5 za free, reszta do kupienia lub drop z bossów. Tak to typowa gra hack and slash, twórcą jest David Brevik, developer Diablo I&II.

26 postaci na start, 5 za free, reszta do kupienia lub drop z bossów.

Nie tylko z bossów, ze zwykłych mobków też lecą, chyba że mają zamiar coś zmienić do 4 czerwca :).

a mam takie nietypowe pytanko tam istnieje jakis system Gildii czy Drużyn?

dobre pytanie. dolaczam sie do pytania up :)

Systemu gildii nie uświadczyłem... Chyba, że jestem ślepy.

Odnośnie samej gry - nie jest to jakość Torchlighta 2 czy Diablo 3. Postać potrafi się zaciąć, na przykład na wrogu. Animacje nie są z najwyższej półki, co trochę wpływa na to, że ogólny "feeling" walki jest tylko okej (na przykład strzały lądują gdzieś w powietrzu poza wrogiem, ale obrywa, reakcje na ciosy nie są zbytnio zróżnicowane). Ale raczej taka przyjemna nawalanka, jeżeli ktoś lubi hakenslasze i jeżeli nie przeszkadza komuś, że 10 Hulków lata po mieście obok 5 Iron Manów i 4 Kapitanów Ameryk xd

Pograłem jakoś tydzień temu jak był open beta weekend, ciezko chodzi na minimalnych detalach zwlaszcza jak jest mase osob i kazdy napiernicza jakiegos skilla. Path of Exile troszke lepiej chodzi nawet na srednich detalach. Co do gry to ogolnie fajna lubie postacie marvela a w grze jest i duzo a jak jeszcze dodaja to dopiero bedzie niezle. Jedyne co mi brakuje to chyba pvp tak samo jak w PoE, a uwazam ze w grze bez pvp to takie male nieporozumienie.

Sterowanie jest koszmarne, dziala jedynie klawisz W ktory odpowiada za chodzenie do przodu a sterujemy kursorem myszki. To najgorsza rzecz w tej grze.

@up - "PoE" - Path of Exile? Jeżeli tak, to... Tam jest PvP :) Chyba, że grałeś jakoś we wczesną betę i na początku mogło nie być.

Dodali system gildii, także istnieją już :).

Co do przycinek spowodowanych sprzętem, pojawił się także pasek dzięki któremu możemy ustawić jakoś efektów "generowanych" przez innych graczy, co powinno zmniejszyć "lagi".

Witam,

Ktos juz testowal gre ? jak wrazenia ? bedzie wiecej postaci do wyboru ? hmm czy ja wiem czy to h'n's... sami ocencie swoimi opiniami :)

Jak wlasnie pobralem i gram Thorem ^^

grafika na dobrym poziomie, rozgrywka wciagajaca i ten klimat komiksowy :0) nic dodac nic ujac :)

komentujcie !