Marvel Heroes Online - kilka pytań

Witam

1. P2W?

2. Jaki jest End Game?

3. Jak się odblokowuje następnych bohaterów?

4. Jest jakaś Polska gildia?

1. Niestety, ale tak - postacie, miejsce na itemy, i inne pierdoły kupuje się za specjalną walutę - plusem jest to, że walutę, za którą można wykupić nowych bohaterów można także znaleźć z pokonanych wrogów - rate co 20 min

2. Obrony miast, instancje, pvp - a i jeszcze zadania od Odin marks

3. w 1

4. nie wiem

1. Niestety, ale tak - postacie, miejsce na itemy, i inne pierdoły kupuje się za specjalną walutę - plusem jest to, że walutę, za którą można wykupić nowych bohaterów można także znaleźć z pokonanych wrogów - rate co 20 min2. Obrony miast, instancje, pvp3. w 14. nie wiem

Rate jest co 7 minut nie 20.

1.Co do skrytek się zgodzę ale kto potrzebuję każdy medal np.

Postacie można wykupić za specjalną walutę ale jak chcesz na szybko to możesz przez specjalną walutę lub dać pre-ordera.

4.Są polskie teamy bo gildiami to można tego nie nazwać.

PS:W ten weekend można wydropić stare postacie

Od niedawna gram, nie wyczuwam bezczelnego p2w poki co, w sumie nie sprawdzalem.

mam za to pytanie.

Zaczalem gre tym stalowym gosciem, Piotrem chyba. Gdy bede gre przechodzil druga postacia to wszystko bedzie wygladac tak samo w gameplayu? Te same misje, miejsca i fabula ?

Od niedawna gram, nie wyczuwam bezczelnego p2w poki co, w sumie nie sprawdzalem.mam za to pytanie.Zaczalem gre tym stalowym gosciem, Piotrem chyba. Gdy bede gre przechodzil druga postacia to wszystko bedzie wygladac tak samo w gameplayu? Te same misje, miejsca i fabula ?

Oczywiście,że tak.

Nie martw się o p2w bo go nie ma.

Jest jeszcze jeden sprawa, co to konkretnie TEAM UP GEAR, jak go uzywac?

Nikt nie udzielił Ci dobrej odpowiedzi ;)

TEAM UP GEAR to itemy w które możesz zaopatrzyć drużynę TEAM-UP, która dostępna jest w item shopie jak i za walutę w grze.

1. P2W? - nie ma takiego słowa w tej grze... Ci co tak mówią mają może max 20lvl
2. Jaki jest End Game? Taki sam jak w innych hnsach - grind, instancje, pvp
3. Jak się odblokowuje następnych bohaterów? Za realne pieniądze lub Eternity Splinter, które odziwo nie dropią co 20 minut tylko 5-10 min...
4. Jest jakaś Polska gildia? Największa to Polska Grupa Operacyjna, łap forum : http://marvel-heroes.pl/forum/

Jeżeli jesteś fanem marvela i hnsów - pozycja obowiązkowa.

te eternity splinters sa tradeable? nie mialem przyjemnosci jeszcze handlowac

Niestety nie.

To jak wyglada handel? Z tego co widze prawie nic nie mozna trade'owac..

nie ma handlu.

Doprawdy? Jak sie okazalo handel kwitnie na forach i jest troche tradeable itemow znawco ^^

Witam

1. P2W?

2. Jaki jest End Game?

3. Jak się odblokowuje następnych bohaterów?

4. Jest jakaś Polska gildia?