Marvel Heroes optymalizacja

Jak waszym zdaniem stoi optymalizacja w Marvel Heroes?

Macie jakieś sposoby na bardziej płynną grę?

w f2p zawsze leży

Polemizowałbym. Optymalizacja jest ok, po prostu ok. Na moim leciwym już sprzęcie, praktycznie 3 letnim gra działa płynnie na średnich, nie licząc spadków fpsów w Avengers Tower co jest normą.

@down x2

Co prawda to prawda, event boss nie ma racji bytu z 10fpsami, a więcej nie mam szans na wyciągnięcie także póki co je odpuściłem.

Może i jest coś na rzeczy aczkolwiek ja nie narzekam, intel core x2 2.6, geforce gts 250, 4gb ram i wyciągam 30fps na instancjach w pt na detalach pomiędzy średnimi, a niskimi. Zobaczymy jakie będzie stanowisko dev'u w kwestii optymalizacji.

A mi się właśnie wydaje, że optymalizacja jest skopana, w gw2, tere, diablo 3 (który z tego samego gatunku a wygląda o niebo lepiej) mogę grać spokojnie na mid, tu na low około 10-15 fpsów, w terenie 5-10, przez te wszystkie deszczyki, dymki, mgiełki itd.

W Avengers Tower właśnie działa mi bardzo ładnie.

ja na 5 letnim kompie latam z 50 fpsami na medium, ale lagoza sie zaczyna jak bije event bossa, wtedy to z 10 fpsow jest :) ale ludzie narzekaja na optymalizacje, podobno na nowych komputerach potrafi przycinac, cos tam maja nie tak.

Jak waszym zdaniem stoi optymalizacja w Marvel Heroes?

Macie jakieś sposoby na bardziej płynną grę?