Cześć mam zamiar zacząć swoją przygodę z gra Marvel Heroes i zastanawiam się nad wyborem pierwszej postaci możecie coś doradzić ?
Myślę nad Dardevilem/Punisherem/Hawkeyem/CapitanAmerica/BlackPanther
Cześć mam zamiar zacząć swoją przygodę z gra Marvel Heroes i zastanawiam się nad wyborem pierwszej postaci możecie coś doradzić ?
Ja bym brał Captain America.
Daredevil jest strasznie nudny, nieprzyjemnie się nim gra, do tego okropnie wygląda , Punisher i Hawkeye właściwie to samo.
Ewentualnie można rozważyć Black Panther bo to trochę taki Batman .
Właściwie najlepiej brać to co najbardziej Ci się podoba(wygląd, lore, sentyment z dzieciństwa , potem i tak szybko zdobędziesz coś "lepszego".
Zależy jaki typ walki wolisz.
Z tej piątki polecam Black Panthera lub Punishera.
Wybrałem Black Panthera i nie żałuje postać jest świetna btw jak szybko zebrać kasę na nową postać ? i czy warto kupić Deadpool/Ghost RIder/Iron Man/Gambit
Rób farmy na manhattan i podobne temu spoty oraz questy.
Z jednego spotu ile mniej więcej tych kryształków dropi ?
Nie ma z jednego spotu. Eternal Splinter ma wewnętrzny cooldown na drop. Po prostu jeżeli nie wypadnie to zwiększa się prawdopodobieństwo dropu z każdą narastającą minutą. Średnio ES dropuje od 6-8 minut. W ciągu godziny biorąc najbardziej pesymistyczny scenariusz możesz zebrać 7-10 ES.
Istnieje również prawdopodobieństwo multidropu ES'ów czyli wypadnie 10'ęć za jednym razem. Ale na moje 10 miesięcy w tej grze taki drop zdarzył mi się "1" raz.
ES najprościej zdobywa się z eventów różnego rodzaju, także graj i bądź na bierząco.
Polecam też taką strone : http://orcz.com/Marvel_Heroes:_Promo_Codes
Na niej umieszczane są kody promocyjne.
Z postaci polecałbym Ci wybrać Ironman'a postać wymiata pod wieloma względami.
Tak naprawdę w tej grze nie ma złych bohaterów, tak jak napisał kolega powyżej wybierz tego którego lubisz najbardziej i do którego czujesz sentyment i nim graj.
A opłaca się kupować random hero ?
To zależy ile masz szczęścia w życiu. Może wypaść Ci coś super, albo kompletne klapa lub jedynie token na ulti. Miałem 2 razy odczynienia z tym, raz kupiłem i poleciał mi Daredevil, ale już go miałem :Jeżeli bardzo lubisz jakiegoś bohatera i za wszelką cenę chcesz nim grac, lepiej sobie dozbieraj, nie baw się w losowość .
Random hero tylko gdy masz dużo ES oraz wiele rodzajów szczęścia.
Czyli kupując random hero za 170 kryształków to może mi dropnąć coś innego niż postać ?
Czyli kupując random hero za 170 kryształków to może mi dropnąć coś innego niż postać ?
Tylko postać ale jak trafisz już posiadaną przez ciebie to dostaniesz ulti i polepszenie ulti.
Mając jedną postać chyba można zaryzykować
@edit myślę nad kupnem Silver Surfera za realną kasę to jest 17$ opłaca się ?
na gamecodes.pl masz za 55 zeta 2600 g do marvelheros.
Mam takie pytanko do 250premium punktów dostaje sie tylko raz na 15lvl-u czy na 15lvl-u każdej postaci?