Marvel Heroes - problem z pobieraniem

Witam

Naszła mnie chęć na zagranie swoim ulubionym bohaterem, ale gdy włączyłem pobieranie... tragedia.

Pobiera mi z prędkością od 30kb/s do 100kb/s. Co to ma być?

Pobieram poprzez STEAMa, gdzie inne gry pobierają mi się z prędkością minimum 2,8mb/s.

jak masz przpustowość łącza w opcjach, czy korzystasz z mobilnego netu, jeśli tak możliwe że nabiłeś już limit.

Pobierałem tydzień temu i szło jak błyskawica. Rano napalił się na Kapitana Amerykę i już gre ściągnął i zaktualizował, więc problemu szukaj u siebie.

Dokladnie, to nie wina steama - tu leci full speed, wiem bo wlasnie pobieram ;). Jak serio tragicznie idzie to wez sprobuj moze pobrac marvel heroes nie przez steam a ich launchera? ;)

Przez launchera jest tak samo :(

Nie mam żadnego limitu. Co chwilę coś pobieram i zawsze nie schodzi poniżej 2,8MB/s.

Tylko jakoś ta gra idzie po 50kb/s... Nie ogarniam.

Pobierałem wczoraj i szło mi 8-9 MB/s.

Nwm, mi teraz pobiera z predkoscia 2,2MB/s (ale to dlatego ze taki limit sb dalem (bo nie jestem sam w domu i by inni sie nie czepiali :) ). Wiec nwm... dziwna sytuacja

Hmm

Odinstalowałem, zainstalowałem ponownie Launchera i leci po 2,7mb/s. Także jakoś się naprawiło.

Dzięki za odp.

Super, tak wiec do zobaczenia w grze :D

Witam

Naszła mnie chęć na zagranie swoim ulubionym bohaterem, ale gdy włączyłem pobieranie... tragedia.

Pobiera mi z prędkością od 30kb/s do 100kb/s. Co to ma być?

Pobieram poprzez STEAMa, gdzie inne gry pobierają mi się z prędkością minimum 2,8mb/s.