Marvel Heroes

Cześć!

Od niedawna zainteresowała mnie gra Marvel Heroes, guru kilkakrotnie w swoich newsach informował o owej produkcji młodego wydawnictwa Gazillion. Pełna akcji gra MMORPG. Głównym szefem projektu jest David Brevik, wizjoner tytułu Diablo I & II, dobrze znanego wielu fanom Hack and Slasha.

Osobiście jestem bardzo zafascynowany produktem, pierwsze gameplay'e oraz recenzje portali które miały okazje zagrać w wersję demonstracyjną na Comic-Con 2012 utwierdziły mnie w przekonaniu że pora stworzyć Polski fansite gry Marvel Heroes Online. Będę zamieszczał na bieżąco informacje i newsy na temat gry i ewentualnych testów oraz krótkie opisy postaci, treści opublikowane przez producenta przetłumaczone na język Polski.

marvelheroesfansite.png

Zapraszam na stronę po więcej informacji oraz forum. Mam nadzieje że w Polsce gra znajdzie wielu fanów podobnie jak w USA. Nie jedna osoba z tego forum chciała by trochę porzucać samochodami sterując Hulkiem, tą i wiele innych postaci znajdziesz w Marvel Heroes.

Linki:

Marvel Heroes Fansite

Marvel Heroes Forum

Dziękuje za wszystkie opinie na temat strony i projektu.

P.S Przecieki z fanowskich stron w usa informują o starcie alpha testów.

Tytul wydaje mi się być jakąś innowacją w systemie gier o Super-Bohaterach , lecz także boje się , że tak zostanie poprostu sknocona . Możliwe , że twórcą uda się zrobić HIT na miare World of Warcraft :) Lice na to , że ta gra przebije chociaż Dc Universe !

Mnie tam gra nieciekawi

Kto będzie grał w grę w której każdy będzie mógł grać tym samym herosem?

warn_ico.png
Doublepost - Vayneer

Również czekam, mam nadzieję, że gra Spider-Man'em sprawi mi taką samą frajdę jak w grach single :)

Jednym z 40 dostępnych w dniu premiery? Sądzę że nadal będą dodawani kolejni. Każda z postaci posiada minimum 2 "avatary", to już mamy 80 kombinacji. W dodatku będziemy mieć bazowe umiejętności + wybieramy własne z dostępnej puli i układamy swój build, wiadomo że w każdej grze jest grupa osób które mają taki sam build etc. Co do wyglądu to mi to wisi, przypuszczam że party będzie składało się z max 4 graczy więc wątpię żebyś trafił na tych samych bohaterów.

Gra wygląda na ciekawą, z chęcia zagram,btw. ładna strona.

Kto będzie grał w grę w której każdy będzie mógł grać tym samym herosem?

W Lol'a jakoś dużo osób gra.

Kilka nowych wiadomości i galerii dostarczyli nam twórcy, zapraszam na fansite po więcej informacji.

Znamy już datę CBT, ktoś się szykuje?

Około 11 dni pozostało do rozpoczęcia CBT.

odpowiadasz sam sobie:)

Cześć!

Od niedawna zainteresowała mnie gra Marvel Heroes, guru kilkakrotnie w swoich newsach informował o owej produkcji młodego wydawnictwa Gazillion. Pełna akcji gra MMORPG. Głównym szefem projektu jest David Brevik, wizjoner tytułu Diablo I & II, dobrze znanego wielu fanom Hack and Slasha.

Osobiście jestem bardzo zafascynowany produktem, pierwsze gameplay'e oraz recenzje portali które miały okazje zagrać w wersję demonstracyjną na Comic-Con 2012 utwierdziły mnie w przekonaniu że pora stworzyć Polski fansite gry Marvel Heroes Online. Będę zamieszczał na bieżąco informacje i newsy na temat gry i ewentualnych testów oraz krótkie opisy postaci, treści opublikowane przez producenta przetłumaczone na język Polski.

marvelheroesfansite.png

Zapraszam na stronę po więcej informacji oraz forum. Mam nadzieje że w Polsce gra znajdzie wielu fanów podobnie jak w USA. Nie jedna osoba z tego forum chciała by trochę porzucać samochodami sterując Hulkiem, tą i wiele innych postaci znajdziesz w Marvel Heroes.

Linki:

Marvel Heroes Fansite

Marvel Heroes Forum

Dziękuje za wszystkie opinie na temat strony i projektu.

P.S Przecieki z fanowskich stron w usa informują o starcie alpha testów.