Mass Effect Andromeda

Witam, zastanawiam się nad kupnem nowego ME, ale nie jestem pewien czy gra mi w ogóle ruszy. Gra ktoś może na komputerze o podobnej specyfikacji?

Proc.: i5-4440s - 2.8GHz

RAM: 16GB

grafa: GeForce GTX 750 Ti

p.s. Do grających, jak wypada fabuła w nowej wersji?

Kupiłem, ale nie gram... Powód? Brak polskiej wersji językowej, gdyż kupiłem wersję Worldwide i mieszkam za granicą. Info dla osób nie mieszkających w Polsce: gra kupiona poza terytorium polski, nie będzie miała polskiej wersji językowej. Swoją drogą uważam, że ta ich regionalizacja to kpina i chamstwo.

Jutro mogę ci podać z phenoma II X4 955BE, 4GB ramu i Gtx770

Kupiłem, ale nie gram... Powód? Brak polskiej wersji językowej, gdyż kupiłem wersję Worldwide i mieszkam za granicą. Info dla osób nie mieszkających w Polsce: gra kupiona poza terytorium polski, nie będzie miała polskiej wersji językowej. Swoją drogą uważam, że ta ich regionalizacja to kpina i chamstwo.

Nie wiem jak na kompie, ale na ps4 normalnie mam polską wersję, a mieszkam w Austrii.

Btw mieszkasz za granicą i nie znasz innego języka niż polski? :(

To jakie języki znam, a jakich nie, nie jest Twoją sprawą. Chodzi o to że, mimo kupienia wersji globalnej (tak, globalny, bez polski i rusków ;D) nie mam możliwości wybrania polskich napisów. Natomiast wersje kupione w Polsce nie obsługują innych języków poza polskim i rosyjskim, tak oznacza to, że nie pograsz sobie w Polsce na angielskich napisach np. Dlaczego to tak komplikują - nie wiem.

Tak, wersje konsolowe obsługują wszystkie języki.

Brak polskiej wersji językowej

Ja bym się cieszył.

Dobra, fajnie. A czy któraś z tych wszystkich osób, które się wypowiedziały, odpowie choć na jedno z dwóch zadanych przeze mnie pytań? Bo jak na razie, to rozkręca się dyskusja na temat dostępnych wersji językowych.

Spełniasz minimalne. Ruszy i powinno być grywalne.

Fabuła jest ok. Z jednej strony jest kreatywnym bankrutem. To historia w której ludzie udali się do zupełnie innej galaktyki po raz pierwszy w historii gatunku, tylko po to aby natrafić na ludzi o dziwnych kolorach skóry używających inaczej wyglądającej ale zaledwie konkurencyjnej technologii. Z drugiej strony, to po prostu gra obecnej ery bioware. Powolny start w przymusowych mapach, potem wejście na często fajny szeroki świat, potem zejście na jakiś epic ending. Da się wyrzygać a gameplay jest solidny, nawet jeżeli animacje mają autyzm. Coop też jest mega.

Dzięki bardzo.

Tak jak pisałem. na średnich(bez filtrowania) jest niegrywalny z powodu małej ilości ramu ;) 40fps z dropami do 10 i 1fps gdy wczytuje grę ;)

Witam, zastanawiam się nad kupnem nowego ME, ale nie jestem pewien czy gra mi w ogóle ruszy. Gra ktoś może na komputerze o podobnej specyfikacji?

Proc.: i5-4440s - 2.8GHz

RAM: 16GB

grafa: GeForce GTX 750 Ti

p.s. Do grających, jak wypada fabuła w nowej wersji?