Czy da się w Mass Effect sterować innym członkiem drużyny w danej chwili? w Kotorze była taka możliwość, ale tutaj nic takiego nie mogłem zrobić, a moja postać ma za niski poziom deszyfracji by włamać się w pewne miejsce. Za to inny członek drużyny mógłby to zrobić bez problemu.
Mass Effect - kierowanie innym członkiem drużyny
Z tego co pamiętam to nie ma takiej opcji, chyba dlatego żeby można było przejść gre na wiele sposobów
No na złamanie zabezpieczeń komputera wiele sposobów nie ma.
Nie da się, ale z tego co pamiętam to w MassEffect 1 było tak że jak zabrałeś np. Tali (ona zawsze ma duży poziom deszyfracji) to mogłeś otworzyć wszystko mając ją przy sobie (jeżeli dawałeś jej punkty w deszyfracje).
To chyba ma jeszcze za niski poziom bo miałem ją ze sobą i nic. Ogólnie myślę, że lepiej było w Kotorze, gdy można było przejąć kontrolę nad członkiem drużyny.
Czy da się w Mass Effect sterować innym członkiem drużyny w danej chwili? w Kotorze była taka możliwość, ale tutaj nic takiego nie mogłem zrobić, a moja postać ma za niski poziom deszyfracji by włamać się w pewne miejsce. Za to inny członek drużyny mógłby to zrobić bez problemu.