Mass Effect wybór klasy

Witam męczy mnie pytanie bardzo hmmm potrzebne XD. Otóż przeszedłem ME2 jak na razie adeptem i żołnierzem. Chce zacząć grać na "szaleniec" żeby zdobyć osiągnięcie, tylko nie wiem jaką klasę wybrać myślałem o Szpiegu bo uwielbiam bawić się snajperką, ale nie podobają mi się jego umiejętności. Potem myślałem nad strażnikiem ale znowu przechodzić grę samym pistolecikiem jakoś mi to nie pasuje. Potem myślałem nad Szturmowcem ale nie za bardzo podoba mi się jego styl gry. Mógłby mi ktoś coś polecić uwielbiam bawić się biotyką i technologią, przy okazji snajperkami XD

Inżynier+ Wdowa w dalszej części gry to dość dobra mieszanka jednak nie wiem czy Inżynier ma dostęp do tej snajpy

Niestety wdowa jest tylko dla żołnierza i szpiega

Najprzyjemniej grało mnie się szpiegiem z karabinem wyborowym "Wdowa". Czysta przyjemność.

Próbowałam też adeptem, ale niestety w jedynce lepiej mi się nim walczyło.

Mi najlepiej grało się szturmowcem i adeptem.

potwierdzam adept w 2 rządzi dla bardziej mniej awansowanych to żołnierz w 1 najlepiej wybierać klasy tzw. rodowe bo hybrydy są takie sobie

Najprzyjemniej grało mnie się szpiegiem z karabinem wyborowym "Wdowa". Czysta przyjemność.Próbowałam też adeptem, ale niestety w jedynce lepiej mi się nim walczyło.

Podpisuje się pod tym szpieg i wdowa to prawdziwy majstersztyk.Tego zombie wielkiego miałem na 2 strzały w głowę

Jeśli lubisz się bawić biotyką i snajperkami (mi osobiście snajperki nie podchodzą, wkurza mnie fakt że na początku masz 10 naboi a za amunicje dostajesz 1) To masz dwie opcje albo zagrać żołnierzem z umiejętnością "podniesienie" albo szpiegiem z jakąś inną umiejętnością biotyczną ^^. Jeśli byś sobie odpuścił snajperkę to polecam strażnika

Hmmm chyba zagram szpiegiem, mam dwa pytania co do niego.

1) czy da się coś zrobić żeby snajperka miała więcej niż 10 amunicji?

2)zna ktoś do niego jakiś dobry build?

1.Chyba było ulepszenie ale nie wiem,ogólnie jeśli jeden strzał zabija to amunicja nie ma znaczenia

2.Build hmm... własny nie ma lepszego niż build z własnego doświadczenia

Witam męczy mnie pytanie bardzo hmmm potrzebne XD. Otóż przeszedłem ME2 jak na razie adeptem i żołnierzem. Chce zacząć grać na "szaleniec" żeby zdobyć osiągnięcie, tylko nie wiem jaką klasę wybrać myślałem o Szpiegu bo uwielbiam bawić się snajperką, ale nie podobają mi się jego umiejętności. Potem myślałem nad strażnikiem ale znowu przechodzić grę samym pistolecikiem jakoś mi to nie pasuje. Potem myślałem nad Szturmowcem ale nie za bardzo podoba mi się jego styl gry. Mógłby mi ktoś coś polecić uwielbiam bawić się biotyką i technologią, przy okazji snajperkami XD